Leonard Miron: «Nu am avut niciodată o discuţie cu mama despre faptul că eu sunt gay»

Acesta a povestit că nu a avut nici un fel de problemă cu mama lui, când doamna Miron a aflat că fiul ei este homosexual şi că între ei nu a avut loc niciodată o discuţie pe această temă.

"Nu am avut niciodată o discuţie cu mama strict despre faptul că eu sunt gay, pentru că nu au existat niciodată întrebări. Totul a decurs absolut normal, nu a fost niciodată nici o problemă. Mama ştia de fiecare dintre cei trei prieteni pe care eu i-am avut în cei 20 de ani. Între noi doi a fost vorba de un feeling şi de o anumită înţelegere. Nu m-am aşezat niciodată cu ea la masă să îi spun că sunt alb sau negru. Ea a simţit lucrurile astea şi m-a înţeles", a spus Leonard.

Fostul prezentator TV a mărturisit că nu şi-a ascuns niciodată orientarea sexuală şi că niciodată nu a fost întrebat direct dacă este sau nu gay.

"Nu a venit niciodată cineva din presă la mine să mă întrebe dacă sunt gay sau nu. Aş fi spus imediat că da. Nu am făcut niciodată un secret din asta. De câte ori am plecat undeva cu cineva, a stat în aceeaşi cameră cu mine. Nu m-am ascuns niciodată", a declarat acesta.

Leonard Miron a povestit şi cum l-a cunoscut pe actualul lui iubit, alături de care trăieşte o poveste de iubire de 12 ani.

"El lucra la Consiliul Britanic din Bucureşti şi era fan al Eurovisionului. Eu prezentam în acea vreme Eurovision, iar el şi-a dorit foarte mult să mă cunoască. Mi-a trimis un e-mail, în care mă invita la o cafea. În primă fază eu am refuzat, iar el a revenit după şase luni şi atunci eu am acceptat. Aşa a început totul. Anul acesta, în septembrie, sărbătoresc 12 ani de când sunt împreună cu Miguel. Este ca şi cum am fi trăit împreună o viaţă", a spus bărbatul.

Acesta a recunoscut şi că are un mare regret în viaţa lui, datorat faptului că nu are copii. "Mi-e greu să ştiu că într-o bună zi faci 70-80 de ani şi nu laşi nimic în urma ta. Nici un nume, nimic. E greu să ştii că nu ai cui să laşi lucrurile pentru care ai muncit o viaţă întreagă", a mărturisit Leonard.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg