Leta Ilie: «Sabin nu plăteşte niciodată pensia alimentară, invers, eu l-am ajutat cu bani»

Ultima actualizare:

    Leta Ilie (Foto: captură video Pro TV)
Leta Ilie (Foto: captură video Pro TV)

Leta şi Sabin Ilie mai au multe de împărţit la 8 ani de la divorţ. Cei doi sunt în continuare în proces de partaj, mărul discordiei fiind o vilă din Voluntari, evaluată la 3 milioane de euro.

După divorţ, Sabin s-a recăsătorit cu Magdalena (foto jos), sora fostului fotbalist Iulian Miu, şi are împreună cu ea un băieţel de un an.  Culmea e că Leta spune că a ajuns să se înţeleagă mai bine cu actuala soţie a lui Sabin decât s-a înţes vreodată cu fostul soţ.

„Suntem foarte ok, chiar vin la mine foarte des. Ne ajutăm să avem grijă de copii. Eu am avut nevoie să plec, iar Magda şi cel mic au rămas împreună cu copii mei. Magda e o fată foarte mişto”, a mărturisit Leta, pentru emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

simeon stalpnicul png

Deşi a avut foarte multe probleme cu Sabin, Leta spune că încă mai ţine la el, îl ajută cu bani şi speră să îi „vină mintea la cap”.„Nu există zi să nu vorbească copii cu Magda, sau eu cu ea, dar el nu are nicio legătură. Mai are un pic şi face 40 de ani, poate îi vine mintea la cap. Ţin la el, este tatăl copiilor mei. Câte rele mi-a făcut, dar tot ţin la el şi îmi pare rău că nu s-a regăsit. Nu plăteşte niciodată pensia alimentară, invers, eu l-am ajutat cu bani, sume mici. El îmi cere bani, i-am dat de vreo câteva ori, până când m-am enervat pe mine că am făcut asta. Nu merită. M-aş bucura să nu mai fie nevoit să ceară, chiar să ne dea el”, a adăugat Leta.

Sabin şi Leta Ilie au fost căsătoriţi timp de 7 ani şi au împreună 2 copii, Melisa (14 ani) şi Ionuţ (11 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net