Lora: «Când mă gândesc la nuntă îmi tremură picioarele»

image
Lora este împreună cu actorul de stand-up comedy, Dan Badea, de mai bine de doi ani

De aproape o lună se perpeleşte de emoţii la gândul celei mai importante zile din viaţa sa - cununia religioasă cu soţul ei, actorul Dan Badea. A avut coşmaruri noaptea, s-a stresat, a slăbit, dar „chinul" se apropie de sfârşit. Mâine, Lora va păşi pe covorul roşu, îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Când mă gândesc la acel moment, îmi tremură picioarele. Am emoţii foarte mari. Şi Dan este emoţionat. Sper să fie totul ok, să ne simţim bine atât noi, cât şi invitaţii nostri", a mărturisit cântăreaţa.

După ce în iulie s-au căsătorit civil, Lora (30 de ani) şi Dan (36 de ani) îşi vor pune pirostriile mâine, la ora 17.30. Nu la biserică, ci în grădina centrului de evenimente Aristocrat Events Hall, acolo unde are loc şi petrecerea. Li se va amenaja o boltă cu trandafiri albi, cu lalele şi flori multicolore, iar sala de mese va fi decorată cu trandafiri roşii. O altă grijă a Lorei - rochia. „Am o rochie superbă, tip sirenă, incomodă ca orice rochie de mireasă. Este strâmtă pe corp şi-mi va fi greu să stau jos. În ultima perioadă n-am mai slăbit, dar chiar mi-ar prinde bine să mai dau jos un kilogram", mai spune artista.

simeon stalpnicul png

La petrecere sunt invitate aproape 200 de persoane, printre care Mihai Albu, Adina Buzatu sau Horia Brenciu. Vor întreţine atmosfera Maria Buză, trupa Perpetuum, Julia Jianu şi colegii de la emisiunea „Te cunosc de undeva" (Antena 1).

Meniul costă 100 de euro de persoană şi conţine tartine cu icre de somon, frittata de spanac cu bacon, somon afumat cu hrean şi capere, dar şi sărmăluţe, friptură şi un tort de cinci etaje. "Cei de la Aristocrat m-au ajutat mult în toată această perioadă, au fost răbdători, au venit cu sugestii".

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
soldati rusi
Atac nuclear
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg