Loreen: «Am auzit multe voci grozave la X Factor România»


    Loreen
Loreen

Dupã ce presa a interpretat greşit cuvintele lui Loreen pe scena X Factor, cântãreaţa a postat asearã pe contul ei de Facebook un anunţ prin care a explicat exact ce s-a întâmplat.

Loreen: Facebook
Loreen: Facebook

 „Am auzit cã o parte a presei a interpretat greşit comentariul meu când am spus <<Nu e voce>> în platoul X Factor în timpul conversaţiei cu prezentatorii. Vreau sã clarific cã mã refeream la faptul cã nu exista traducere simultanã în cascã şi nu puteam înţelege întrebãrile prezentatorilor, nimic mai mult. Apropo, am auzit multe voci grozave la X Factor România! Mult succes tuturor!"

Loreen, câştigãtoarea Eurovision 2012 a venit sãptãmâna trecutã în România în calitate de invitat special la X Factor. Artista a fost foarte încântatã de propunerea Antenei 1 şi şi-a anunţat fanii de pe pagina de Facebook cã va veni pe scena unuia dintre cele mai apreciate show-uri din întreaga lume. Asearã, artista a ales tot contul de Facebook pentru a lãmuri neînţelegerile din presã.

Duminica aceasta, o altã artistã de talie internaţionalã, Alexis Jordan urcã pe scena X Factor, în calitate de invitată specială în cea de-a treia gală live a super show-ului de la Antena 1.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub kassandra rotariu png
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg