Luca a făcut primele analize

Ultima actualizare:

Duminică seara, cei trei s-au cazat la pensiunea Sonntag. Cât timp părinţii au aranjat bagajele, Luca s-a jucat vesel prin curte.

"Am ajuns târziu din cauza aglomeraţiei, dar şi a faptului că Luca nu s-a simţit prea bine pe drum şi am făcut opriri dese. Pensiunea la care am fost cazaţi este foarte drăguţă, avem micul dejun gratis, iar prânzul costă numai 7 euro de persoană. Emoţiile însă "m-au sufocat" aproape toată noaptea. Deşi ştiu că suntem pe mâini bune, tot îmi este teamă", ne-a spus la telefon Nicoleta.

Dacă noaptea a trecut încet şi cu griji multe, dimineaţa de ieri i-a adus linişte Nicoletei. Mama şi copilul s-au internat la clinică, iar personalul medical a asigurat-o că au ajuns în cea mai bună clinică de cardiologie pediatrică din Europa.

"Stăm în carantină până la operaţie. Adică nu avem voie să părăsim rezerva în care am fost cazaţi, pentru a fi feriţi de microbi. Lui Luca i s-au luat analizele şi ECG-ul, urmează celelalte investigaţii premergătoare operaţiei. Personalul este extrem de amabil, iar în echipa domnului doctor Eugen Sandică este şi o asistentă româncă din Iaşi. Rezerva este echipată cu o mulţime de aparate şi are două paturi. Soţul poate să ne vizite câteva ore pe zi, dar numai echipat complet şi într-o cameră de lângă rezervă. Luca nu a plâns la injecţii, dar a plâns când şi-a luat la revedere de la tati!", povesteşte Nicoleta.

Ecografia a durat o oră

Specialistul Eugen Săndică nu l-a văzut pe Luca înainte de închiderea ediţiei, însă la cerinţele acestuia asistentele i-au făcut o serie de investigaţii preliminare care vor fi de un real folos înainte de intervenţia chirurgicală.

"Ceea ce m-a uimit a fost ecografia cardiacă care a durat o oră. Probabil au vrut să fie siguri de diagnosticul copilului", ne-a spus la telefon mama.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod

swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă

ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
fly one companie aviatica moldova avion jpg
animal 7451968 1280 jpg
869035maxim jpg
salata somon jpg
lapte jpg
Helen  Antenucci mecanic tren record guinness jpg
sam ward statuia libertatii instagram jpg
mountaineering 455338 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net