Lucian Mitrea ar vrea să fie noul manager al Alexandrei Stan

Lucian Mitrea, impresarul şi soţul Andreei Bănică, e unul dintre cei care ar putea să se ocupe de Alexandra, mai ales că are o experienţă în acest domeniu.

„Alexandra Stan este un artist de care e imposibil să nu vrei să te ocupi.CV-ul meu cred că m-ar poziţiona între priorităţile ei, dacă ar trebui să caute un impresar care să o reprezinte. În orice caz, la nivelul ei, îi doresc să-şi aleagă cu multă atenţie reprezentantul şi pe un termen de încercare scurt, de minimum şase luni, maximum un an, cu prelungire automată a contractului, în funcţie de buna colaborare dintre ei. Îi doresc să-şi revină cât mai curând şi îi respect cariera foarte mult", ne-a spus Mitrea.

Mai mult, impresarul e de părere că incidentul prin care a trecut Alexandra nu o va afecta în carieră. „Sunt mâhnit de ceea ce i s-a întâmplat! Pot să spun ca la modul în care a abordat incidentul, nu îi va fi afectată cariera negativ. A fost extrem de sinceră şi neajutorată şi sunt sigur că şi-a atras nepremeditat simpatia admiratorilor", a mai spus acesta.

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
 boian Blog Doina Ruști
image
image
image
image
spaga
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png