Lucian Mitrea ar vrea să fie noul manager al Alexandrei Stan

Ultima actualizare:

Lucian Mitrea, impresarul şi soţul Andreei Bănică, e unul dintre cei care ar putea să se ocupe de Alexandra, mai ales că are o experienţă în acest domeniu.

„Alexandra Stan este un artist de care e imposibil să nu vrei să te ocupi.CV-ul meu cred că m-ar poziţiona între priorităţile ei, dacă ar trebui să caute un impresar care să o reprezinte. În orice caz, la nivelul ei, îi doresc să-şi aleagă cu multă atenţie reprezentantul şi pe un termen de încercare scurt, de minimum şase luni, maximum un an, cu prelungire automată a contractului, în funcţie de buna colaborare dintre ei. Îi doresc să-şi revină cât mai curând şi îi respect cariera foarte mult", ne-a spus Mitrea.

Mai mult, impresarul e de părere că incidentul prin care a trecut Alexandra nu o va afecta în carieră. „Sunt mâhnit de ceea ce i s-a întâmplat! Pot să spun ca la modul în care a abordat incidentul, nu îi va fi afectată cariera negativ. A fost extrem de sinceră şi neajutorată şi sunt sigur că şi-a atras nepremeditat simpatia admiratorilor", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net