Luciu a refuzat să defileze în bikini la Ploieşti!

27 februarie 2011
simeon stalpnicul png

Visul masculior de a o mai vedea curând pe Nicoleta Luciu în lenjerie intimă pe podium pare, deocamdată, spulberat! Bruneta are interzis prin contractul cu cei de la Acasă TV să mai apară doar în chiloţi pe scenă, ea fiind nevoită să defileze cât mai îmbrăcată.

Citeşte şi:

Nicoleta Luciu a dansat lasciv în locul Biancăi Drăguşanu! Vezi de ce! FOTO

Imaginea Nicoletei Luciu în filme porno gang-bang - FOTO/VIDEO

«Zâna» despre Luciu: «Le-a dat clasă la toate» Află la ce se referă!

Aşa s-a întâmplat şi vineri seară, la deschiderea clubului Sky din Ploieşti-Păuleşti. Iniţial, vedeta prezentării a fost anunţată ca fiind Bianca Drăguşanu. Cum însă asistenta lui Dan Capatos nu a fost mulţumită de onorariu, organizatorii au schimbat-o pe ultima sută de metri cu Nicoleta Luciu.

Aşadar, în loc să o admire pe Bianca în lenjerie intimă, blonda având undă verde de la Capatos să apară şi mai dezbrăcată, bărbaţii au trebuit să înghită în sec şi să se mulţumească doar cu Nicoleta Luciu în colanţi din piele şi într-un body transparent de dantelă.

Frumoasa brunetă a apărut foarte îmbrăcată pe podium, doar cu burta la vedere, în contradicţie cu celelalte modele de pe scenă, Sânziana Buruiană sau Ramona Lăzuran, care au prezentat lenjerie intimă.

Scuza brunetei a fost simplă şi întemeiată: conform contractului pe care-l are cu Acasă TV nu mai are voie să defileze doar în chiloţi şi sutien. Nicoleta Luciu nu e singura vedetă din România care are stipulată această clauză în contract.

Nici Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar, nu are voie să apară foarte dezgolită pe scenă. La polul opus se află însă Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu care, deşi sunt în acelaşi trust cu Dina, nu au nici o problemă să se dezbrace la prezentări, ele fiind şi cele mai ofertate asistente la această oră.

Zsolt Cergo nu a scăpat-o din ochi

După ce că a fost îmbrăcată până în gât, vorba aceea, şi doar cu burtica la vedere, Nicoleta a mai fost păzită strajnic la Ploieşti şi de iubitul ei, Zsolt Cergo.

Acesta a însoţit-o în club şi nu a scăpat-o din ochi nici o clipă. Imediat ce a terminat prezentarea, Nicoleta s-a aşezat cuminte în braţele lui Zsolt şi s-a giugiulit cu el toată seara, ba chiar a dansat lasciv în poala acestuia, gest care i-a pus imediat pe fugă pe posibilii admiratori ai brunetei, prezenţi la faţa locului şi care sperau să obţină măcar un autograf de la ea.

S-au dus vremurile când se dezbrăca!

Nicoleta Luciu a devenit celebră mai ales prin pictorialele sale în revistele pentru adulţi. Ea a pozat de cinci ori în Playboy, fiind la un moment dat cea mai dorită femeie din România datorită sânilor ei voluptuoşi şi naturali.

În 2008, Luciu a realizat o şedinţă foto fierbinte pentru Mitsubishi, în care şi-a expus din plin formele, şi mai ales bustul. Acum, astfel de apariţii dezgolite ale Nicoletei sunt interzise.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png