Luminiţa a fugit de la Sanchi cu şezlongurile

simeon stalpnicul png

Relaţia dintre Luminiţa Anghel şi Sanchi s-a sfârşit în urmă cu câteva luni, însă au continuat, până zilele trecute, să locuiască împreună. Se pare că nu au avut prea multe de împărţit, din moment ce Luminiţa a luat câteva obiecte de mobilier.

Luminiţa şi Bogdan Fraedrich au locuit împreună, într-o vilă închiriată din zona Dorobanţi, însă, după despărţire, solista a fost cea care a părăsit casa.

Se pare că cei doi nu au făcut, de-a lungul relaţiei de 5 ani, prea multe achiziţii, căci altfel nu se explică de ce Luminiţa Anghel a plecat de la fostul iubit cu mai nimic.

     Citeşte şi:          Luminiţa Anghel: «Risc să-mi pierd fetiţa!»          Luminiţa Anghel vrea să plece din România! - VIDEO          Luminiţa Anghel a fugit din casa lui Sanchi          Luminiţa Anghel riscă să fie dată afară din casă          Luminiţa Anghel renunţă la muzică?

În curtea noii vile în care s-a mutat împreună cu mama şi cu fiul ei, se aflau, zilele trecute, câţiva saci cu haine, 3 dulăpioare, dar şi 2 şezlonguri. Luminiţa a urgentat plecarea din casa în care a locuit cu Bogdan, zis şi Sanchi, deoarece proprietarul i-a dat în judecată pentru o datorie la chirie de 7.600 €.

Solista e disperată că mama ei are are grave probleme de sănătate: "Mama se află pe ultimul drum. A trebuit să o duc în noua casă cu Salvarea, căci nu se poate deplasa. Pentru ea m-am grăbit să mă mut. Iniţial, mi-am dorit o casă cu grădină mare pentru ea dar, din păcate, acum nu mai e cazul!"

Acestea sunt lucrurile pe care Luminiţa le-a adus de la Bogdan în noua casă

Kamara a vrut doar canapeaua şi plasma!

Kamara a plecat din apartamentul iubitei în urmă cu trei zile, cei doi rupând relaţia după numai nouă luni. Ramona Nacă a rămas fără o plasmă, o combină şi o canapea, însă a păstrat bijuteriile şi celelalte cadouri pe care le-a primit de la cântăreţ.

simeon stalpnicul png

"Erau lucrurile lui şi, de aceea, le-a luat. Pentru că stăteam la mine, în momentul când ne-am despărţit, era normal să plece în locuinţa lui. Nu mi-a luat din lucrurile mele, ci doar ce îi aparţinea" a declarat fosta lui iubită, Ramona Nacă, pentru ziarul "Uups" din Constanţa.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg