Mă gândesc numai la Click mania !


    Bebeluşele Oana şi Delia le-au  purtat noroc câştigătorilor de  la extragerea finală a ediţiei  a şaptea Clickmania!
Bebeluşele Oana şi Delia le-au purtat noroc câştigătorilor de la extragerea finală a ediţiei a şaptea Clickmania!

Te-a speriat gerul de afară? Clickmania! îţi dezgheaţă portofelul! 10 săptămâni de concurs, premii fabuloase, mii de şanse de câştig. Pe scurt, cel mai tare concurs din presă.

Ai învăţat deja mişcarea! Cumperi ziarul, răzuieşti talonul, bifezi numerele câştigătoare şi te gândeşti cum să cheltuieşti banii. În cea mai geroasă iarnă de la începutul secolului, Click! îţi face o ofertă fierbinte.

A început numărătoarea inversă pentru toţi fanii Clickmania! Săptămâna viitoare începe nebunia!

Carmen le ţine pumnii tuturor cititorilor Click!

simeon stalpnicul png

«Este cel mai tare concurs»

Ilie Grigorescu visează la premiile puse în joc de ziarul nostru. „Citesc în fiecare zi Click!, iar dacă aş câştiga marele premiu, jumătate din sumă aş da-o caselor de copii. E trist că statul nu are destui bani pentru nişte suflete care nu au nici o vină", ne-a spus bărbatul de 41 de ani.

simeon stalpnicul png

Marian Căpăţână joacă la Clickmania! încă de la începutul acestui concurs. Marele premiu îl face să viseze la o viaţă mai bună pe bărbatul de 42 de ani. „Mi-aş ajuta cei doi copii să-şi facă un rost în viaţă".

Ştefan Ghinea visează deja la o afacere pe cont propriu, cu banii de la Clickmania! „Dacă aş câştiga, aş investi într-o afacere şi aş face o excursie mai lungă în America. Mereu am visat să ajung acolo".

Silvia Nicula citeşte Click! în fiecare zi. Un eventual câştig l-ar împărţi cu oamenii mai săraci. „Aş da o parte din bani la amărâţi. Mi-aş pune pe picioare şi familia, mai ales că am un băiat cu doi copii şi noi locuim acum într-un ghetou din Bucureşti".

Dan Tălpeanu are 51 de ani şi aşteaptă cu sufletul la gură să înceapă Clickmania! Marele premiu l-ar aduce mai aproape de vacanţa mult visată. „Aş pleca pe plajă la Ibiza. Să văd şi eu cum e să trăieşti în lux, cu distracţii şi fără nici o grijă".

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg