«Mă înfometa ca să-i împlinesc orice fantezie»

simeon stalpnicul png

A fost răpită când avea 10 ani şi crescută de electricianul psihopat Wolfgang Priklopil. Natascha Kampusch, acum de 22 de ani, povesteşte în premieră coşmarul cutremurător prin care a trecut.

„Îi plăcea la nebunie să mă umilească. Umblam goală prin casă pentru că aşa îi plăcea şi pentru că nu puteam evada în pielea goală. Mă lovea adesea cu coada de la mop şi îmi amintea că sunt sclava lui.

Umblam goală prin faţa lui şi mă obliga să îl servesc. Ajunsesem să cred că aşa e normal să stau: tot timpul goală. Hainele erau de prisos pentru că în paranoia lui se gândea că mă îmbrac pentru că voiam să evadez. Nu era în totalitate un om rău. Ci mai degrabă un psihopat paranoic, care se temea să nu îi fie furată prada.

Când am împlinit 15 ani a hotărât că este timpul să mă scoată din casă. M-a suit în duba cu care mă răpise şi mi-a arătat oraşul. Când ne-am întors mi-a zis că trebuie să îl recompensez. Atunci mi-am dat seama că rostul meu în casa aceea era unul singur: acela de a-i îndeplini orice fantezie. Şi m-am supus...

La 16 ani am devenit deprimată în ultimul hal. Uneori, Priklopil venea la mine în buncăr şi dormea cu mine. Nu mă obliga să ies din camera unde crescusem pentru a-i satisface imaginaţia bolnavă, ci venea singur la mine.

I-am spus că mă temeam să ies din celula mea pentru că mi-era frică de orice. Mă lua în braţe, mă împingea pe scări şi apoi mă încălzea cu trupul său. Mă pipăia înfrigurat atunci când era supărat şi se calma numai după ce îl luam în braţe.

Nu aveam cum să scap, pentru că nu aveam niciodată hainele la mine. Nici măcar fustiţele sau pantalonaşii pe care mi-i cumpărase chiar el nu aveam voie să îi pun pe mine. Trebuia să mă îmbrac numai în prezenţa lui şi de obicei stăteam foarte puţin timp îmbrăcată. În restul timpului defilam goală.

După ce am împlinit 16 ani a început să mă scoată mai des din casă. Dacă ne întâlneam cu vreun prieten de-al lui spunea că sunt nepoata lui. Nimeni nu mă lua în serios pentru că Wolfgang avea grijă să anunţe că am probleme mintale. Într-o zi a venit acasă cu vopsea de păr.

M-a vopsit blondă şi mi-a zis că sunt idealul lui de femeie. M-a vopsit cu mâna lui şi apoi mi-a poruncit să defilez prin faţa lui. La 18 ani am avut voie să merg cu el la schi, într-o staţiune de munte. Atunci am văzut pentru prima oară oameni, lume fericită... Ştiam că într-o bună zi viaţa mea se va schimba, dar nu ştiam cum."Citiţi mâine cum a reuşit Natascha să evadeze, după opt ani de captivitate.

Nimeni nu a ajutat-o să evadeze din casa groazei

După ce a fost sigur că nu va fugi, Wolfgang Priklopil o scoate din casă pe Natascha. Fetiţa de 15 ani este plimbată cu dubiţa în care a fost răpită cu cinci ani înainte prin orăşelul austriac Strasshof. Vede din întâmplare o patrulă de poliţie şi scrie pe geam «Ajutor!».

Wolfgang a văzut ce am făcut. Mi-a zis că mă ucide pe loc dacă ţip. S-a asigurat că poliţistul nu a văzut foarte bine ce scrisesem eu. Din fericire văzuse. L-a oprit şi i-a cerut actele. Priklopil i le-a întins tacticos şi mi-a aruncat o privire rece. Când poliţistul a întrebat cine sunt eu, i-a spus că o nepoată. L-a rugat să nu ia înseamă gluma mea. Când poliţistul ne-a zis că putem pleca am început să plâng. M-a bătut în seara aceea înfiorător de tare. Mi-a zis că data viitoare mă omoară pe loc", a povestit Natascha în cartea ei „3.096 de zile".

Opt ani într-o celulă

*  martie 1998 - Natascha este răpită din faţa şcolii de Wolfgang Priklopil

* 1999 - răpitorul organizează o petrecere de ziua ei şi îi spune că părinţii nu o vor mai căuta niciodată

*  2000 - Priklopil montează un interfon în care aude: „Supune-te! Supune-te! Supune-te!"

*  2002 - vede cazul a două fete răpite şi ucise şi realizează că nu mai are scăpare

*  2003 - răpitorul începe să o scoată din casă. Încearcă prima oară să evadeze trimiţând mesaje necunoscuţilor

*  2004 - Priklopil o duce la schi, dar nu are curaj să fugă

*  23 august 2006 - cere permisiunea de a lua pe ea o fustă şi iese din casă. Un necunoscut sună la poliţie. E salvată

*  24 august 2006 - trupul lui Priklopil este descoperit pe şinele trenului

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
oana roman 2 webp
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png
Restaurantele McDonalds sunt deschise și de sărbători jpeg
298824951 627862785276558 3097622981050376234 n mp4 thumbnail png