Mădălin Ionescu îşi dorea să prezinte ştirile la Realitatea TV. Îţi mai aminteşti cum arăta în urmă cu 10 ani? VIDEO

simeon stalpnicul png

La începuturile postului Realitatea TV,  Mădălin Ionescu, actualul prezentator al emisiunii „Drept la ţintă”, de la Kanal D, îşi dorea să prezinte ştirile,  însă Silviu Prigoană i-a propus un alt gen de emisiune.

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aş vrea să prezint ştirile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte ştirile (la fel şi Gâdea, a încercat să prezinte ştirile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter)”, şi-a amintit Silviu Prigoană, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Silviu Prigoană

Acţionarul majoritar al Realitatea TV, la vremea respectivă, i-a propus lui Mădălin Ionescu să facă un alt gen de emisiune.

„N-a ţinut cu ştirile şi i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuşi, un talk-show social. Am reuşit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, şi am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie şi tot felul de lucruri mai puţin cunoscute de public, care atrăgeau şi făceau rating”, a spus Prigoană.

Vezi mai jos cum arăta acum 10 ani, la Realitatea TV:

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
cub kamara png
oana roman si marius elisei
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg