Mădălin Ionescu îşi dorea să prezinte ştirile la Realitatea TV. Îţi mai aminteşti cum arăta în urmă cu 10 ani? VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La începuturile postului Realitatea TV,  Mădălin Ionescu, actualul prezentator al emisiunii „Drept la ţintă”, de la Kanal D, îşi dorea să prezinte ştirile,  însă Silviu Prigoană i-a propus un alt gen de emisiune.

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aş vrea să prezint ştirile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte ştirile (la fel şi Gâdea, a încercat să prezinte ştirile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter)”, şi-a amintit Silviu Prigoană, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Silviu Prigoană

Acţionarul majoritar al Realitatea TV, la vremea respectivă, i-a propus lui Mădălin Ionescu să facă un alt gen de emisiune.

„N-a ţinut cu ştirile şi i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuşi, un talk-show social. Am reuşit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, şi am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie şi tot felul de lucruri mai puţin cunoscute de public, care atrăgeau şi făceau rating”, a spus Prigoană.

Vezi mai jos cum arăta acum 10 ani, la Realitatea TV:

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg