Mădălin Ionescu îşi lasă nevasta pentru fosta asistentă?

"Am fost trădat de două ori: de un prieten şi de iubită", a spus el pentru Click!

Pe culoarele Antenei 1 se bârfea de mai mult timp că realizatorul Mădălin Ionescu are o relaţie intimă cu asistenta sa, frumuşica Cristina Şişcanu, dar cei doi au negat tot timpul. "Suntem doar prieteni", au spus ei.

Iată că, luni, chiar în emisiunea pe care o realizează, "Acces direct", Mădălin Ionescu a anunţat că s-a separat de două luni de soţia sa "din prea multă iubire", dar nu a oferit nici o explicaţie. Mihaela Ionescu a părăsit locuinţa împreună cu Filip, băiatul de 7 ani, iar fetiţa lor Ştefania, de 13 ani, a rămas cu tatăl.

La rândul său, Cristina Şişcanu (25 de ani) e iubita omului de afaceri George Papari, de trei ani. Cele două cupluri petreceau mult timp împreună.

"Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunţat la tot - la studii, la o profesie - pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui... să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!", ne-a povestit George Papari.

Realizatorul emisiunii "Acces direct" de la Antena 1 nu a negat că ar avea, în prezent, o relaţie cu Cristina Şişcanu:

"Eu, din punctul de vedere al conştiinţei, sunt împăcat. De soţia mea m-am despărţit acum două luni. Motivul real poate nu îl va afla nimeni, niciodată. Deşi, va veni un moment, cât de curând, în care voi declara ceva ce va demonstra că lucrurile sunt în favoarea mea".

Vedeta Antena 1 a ţinut să demonstreze fidelitatea sa faţă de Mihaela spunând că altfel aceasta nu ar fi acceptat să-şi lase fata în grija lui:

"Ce mamă şi-ar fi lăsat vreodată copilul în grija unui bărbat care o înşală?". În ceea ce priveşte afirmaţiile fostului iubit al Cristinei, George Papari, Mădălin completează: "Nu mă interesează ce spune el. Ei sunt încă împreună". (Anca Bejan)

vladut
Satul Aceredo jpg
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg