«Mădălina, cântă ca să avem din ce trăi!»

image
Eniko Georgescu, alături de fetiţa sa

Eniko, văduva compozitorului Şerban Georgescu, trăieşte doar din drepturile de autor ale melodiilor compuse de regretatul ei soţ. Mai în glumă, mai în serios, ea îi reproşează Mădălinei Manole, în al cărei repertoriu predomină piesele lui Şerban, că are prea puţine concerte.

Au trecut doi ani de la moartea lui Şerban Georgescu, însă puţini îşi mai amintesc de marele compozitor. Doar soţia sa merge săptămânal la cimitir şi îi duce buchete de flori imense, plângând de dor, în timp ce îi mângâie cu drag fotografia de pe cruce.

Rămasă văduvă, cu un bebeluş în braţe, precum şi cu o mulţime de datorii, la o vârstă la care alte fete se distreză prin cluburi şi îşi trăiesc din plin adolescenţa, Eniko Georgescu (24 de ani) nu s-a dat niciodată bătută şi s-a luptat pentru a-i asigura fiicei sale, Alessia, în vârstă de patru ani, un trai decent.

Mai citeşte:Georgescu a iubit-o pe Manole până în ultima clipă!Eniko: «Nu vreau să-i stric Mădălinei casa»Mădălina Manole a cântat la propria nuntă

S-a speculat mult în privinţa averii pe care compozitorul i-a lăsat-o soţiei sale. Gurile rele s-au grăbit să spună că Eniko a moştenit zeci de mii de euro, în timp ce apropiaţii susţin că ea a rămas cu datorii pe care Şerban Georgescu nu a mai apucat să le plătească.

simeon stalpnicul png

Frumoasa actriţă a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Click! despre bunurile care i-au rămas în urma decesului soţului său.

„Singura avere pe care mi-a lăsat-o a fost casa în care locuiesc. Era normal ca ea să-i rămână fiicei lui, cui altcuiva? Iau la 2-3 luni banii din drepturile de autor, dar aceştia nu îmi ajung nici pentru a plăti grădiniţa fiicei mele. Dacă ar cânta Mădălina Manole mai des, probabil aş încasa mai mult", spune actriţa, care nu pierde ocazia de a o ataca subtil pe eterna sa rivală, cea care a fost căsătorită timp de 8 ani cu marele compozitor.

Eniko recunoaşte că soţul său a rămas cu datorii, însă susţine că în aceşti doi ani a reuşit să le achite. Nu are un venit lunar stabil, însă reuşeşte să ducă un trai decent cu ajutorul părinţilor ei, care o susţin financiar: „Din ce să îmi lase Şerban avere? Din cele 12 milioane pe care la câştiga lunar la Radio România Actualităţi?".

Mădălina a fost soţia lui Şerban timp de 8 ani

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în 2002, artista invocând, la tribunal, indifelitatea lui Şerban. În urmă cu trei ani ea s-a îndrăgostit de Mircea Petru, un bărbat care i-a devenit anul acesta soţ.

simeon stalpnicul png

De câteva luni, Mădălina şi-a împlinit şi cel mai mare vis, acela de a fi mămică. Ea îşi dedică tot timpul fiului său, Pentru Jr, dar pregăteşte şi o revenire în forţă pe piaţa muzicală autohtonă.

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Mădălina Manole...

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
Kyriakos Mitsotakis FOTO EPA-EFE
F 16CM Fighting Falcon FOTO US Air Force JPG
image
image
image
image
halloween 2022 jpg
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg