Mădălina Ghenea, la un pas să fie dusă la produs:«M-am trezit pe autostrada care ieşea din Milano»

Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Invitată în această seară în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mădălina Ghenea a povestit despre începuturile ei în modă şi despre experienţele neplăcute prin care a trecut pentru a reuşi într-o lume în care nu se gândea niciodată că va intra.

Frumoasa româncă a făcut o dezvăluire uimitoare legată de primul de pas pe care l-a făcut în modă. Pentru că nu se considera frumoasă, adolescenta Mădălina, pe atunci în vârstă de 15 ani, a mers la un casting cu fratele ei, după a primit o invitaţie de la o colegă de şcoală.


    Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Însă, motivul pentru care s-a gândit să meargă la casting nu a fost acela de a fi aleasă pentru că, a mărturisit ea, în acele vremuri nu se credea frumoasă. Mădălina a fost la casting pentru fratele ei, care îşi dorea să vadă multe fete atrăgătoare, cum obişnuiesc să vină la astfel de prezentări.

"Am primit un bileţel de la o colegă, să merg la un casting în Slatina. Am fost cu fratele meu, am fost pentru că ştiam că sunt multe fete frumoase şi el voia să le vadă. Eu nu mă consideram frumoasă", a spus ea.

Ulterior, după ce câştigat castingul, viaţa Mădălinei Ghenea s-a schimbat. Ea s-a mutat la Bucureşti şi ulterior la Milano. "Apoi am plecat în Milano, nu aveam nici măcat paşaport. Am avut marele noroc al unei mame care a avut încredere în mine şi m-a lăsat să plec singură. Aveam un plan, trebuia să îmi ajut într-un fel părinţii, mi-am dorit mereu să fac asta", a mai spus Mădălina Ghenea.

simeon stalpnicul png

Fotomodelul a povestit şi despre o experienţă neplăcută prin care a trecut în urmă cu mai mulţi ani. După ce a primit o invitaţie de a merge la petrecerea anuală a unei case de modă, Mădălina s-a trezit în maşină cu un bărbat care avea cu totul alte intenţii.

"Am trăit multe experienţe aproape de dramatic. Agenţiile de modă organizează anual petreceri şi într-o zi am primit şi eu o invitaţie. Mi s-a spus că va veni cineva să ma ia la ora 9 dimineaţa. Am coborât, am urcat într-o maşină, aşa cum mi s-a spus şi am văzut că şoferul mergea pe drumul care ieşea din Milano, ceea ce nu era în regulă. Am avut inspiraţia de a cere să oprească la o benzinarie, iar în acest timp, bărbatul din maşină a plecat, pentru că a văzut că vorbeam cu cei de acolo şi mi-am dat seama că nu el trebuia să mă ducă la petrecere.

Eu am primit de acasă un sfat, acela de a fi mereu un exemplu. E foarte importantă educaţia şi să ai pe cineva care are grijă de tine. Trebuie să ai grijă să nu devii un obiect, o bijuterie ieftină. Eu mi-am calculat fiecare pas, am privit spre viitor şi cred că nu mi-am dezamăgit părinţii"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net