Magda Vasiliu, pentru prima dată în insula Thassos

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru prezentatoarea Prima TV, Magda Vasiliu, insula grecească Thassos este perfectă dintr-un capăt în celălalt. A stat acolo 10 zile, împreună cu soţul şi copilul ei, şi i-a plăcut la nebunie.

„Cel mai mult mi-a plăcut la plaja din marmură, a fost superb. E o plajă mai greu accesibilă, cu pietricele albe de marmură. Combinate cu apa aceea turcoaz, se creează o imagine de vis. Mi-a mai plăcut plaja din Pefkari, acolo unde am şi stat. Şi aceasta e mai liniştită decât cele mari, comerciale", povesteşte Magda. Fiul ei, Vlad, a fost cel mai fericit.

simeon stalpnicul png

S-a bălăcit cât era ziua de lungă şi a învăţat să înoate, iar în ultima zi părinţii au putut spune că se descurcă de minune. Cei trei au mai vizitat Theologos, un sătuc superb, de munte, un loc ce părea încremenit în timp. „Aici am mâncat caracatiţă şi miel la proţap, mâncare pentru care taverna de acolo este celebră în toată insula. Am avut o vacanţă perfectă, într-un cuvânt. Apa superbă, linişte, ce-ţi poţi dori mai mult", se întreabă prezentatoarea tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net