Mai ieftin în Dubai decât în Dorobanţi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îţi permiţi să dai milioane de euro pe o vilă în Bucureşti? Mai bine îţi cumperi una de lux, cu ieşire la mare, pe „insula-palmier”, construită artificial, în Dubai. E mai ieftin!

Dacă peste tot imobiliarele sunt în criză şi preţurile au scăzut simţitor, la români unele case au încă preţuri exorbitante. În cartierele de fiţe ale Bucureştiului, unele proprietăţi sunt scoase la vânzare cu multe milioane de euro.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Tudy a ieşit camuflat de la Oana Zăvoranu! FOTO

Adelina Pestriţu, implicată într-un şantaj pe Dorobanţi

Playboy-ul de Dorobanţi şi-a dat demisia la o zi de la numirea la Vamă

simeon stalpnicul png

Cu aceeaşi bani, oriunde pe glob, îţi poţi cumpăra domenii imense sau vile de lux, cu ieşire la mare şi plajă proprie. O casă cu 7 camere, fiecare cu baie, două bucătării, proaspăt finalizată în 2011, în zona Dorobanţi, este scoasă la vânzare cu 3 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Însă, ofertele imobiliare în afara ţării, sunt mult mai bune. Tocmai în Dubai, o destinaţie turistică de lux, pe „insula-palmier", construită artificial de către şeic, îţi poţi cumpăra un ditamai viloiul, cu vedere la mare cu doar 1,1 milioane de euro.

Pentru banii aceştia, proprietarul primeşte o casă cu patru dormitoare, cameră pentru menajere, garaj cu două locuri, grădină finisată în stil oriental, dar şi o piscină.

La capitolul finisări, vila nu duce lipsă de lux: marmură sau lemn exotic. Aşa că cine îşi permite să cheltuiască milioane de euro pe o vilă în Bucureşti ar face mai bine să se gândească de două ori înainte să dea banul!

Vilă Dorobanţi-Zambaccian- D+P+2 etaje,suprafaţă 800mp,eren 500 mp 2 7 camere 27 băi, 2 bucătării 2 saună,spălătorie, 2 terase,casa e în curs de renovare

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net