Maia, ce-i cu cearcănele astea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Divele s-au întrecut în ţinute miercuri seara la o prezentare de modă marca Dorin Negrău. Însă, se pare, nu toate domniţele de pe plaiul românesc au reuşit să impresioneze cu vestimentaţia lor. Maia Morgenstern (50 de ani), Ozana Barabancea (43 ani) şi Iulia Albu (31 ani) au lăsat oamenii cu gura căscată o dată cu apariţia lor.

Maia Morgenstern, actriţa ce urmează să filmeze alături de Sharone Stone şi de Andy Garcia în filmul „What About Love", şi-a făcut apariţia miercuri seară la prezentarea colecţiei designerului Dorin Negrău, care a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei.

Maia a fost îmbrăcată într-o ţinută care s-ar fi potrivit mai degrabă la o plimbare în parc. Vestimentaţia actriţei a fost compusă dintr-un maiou simplu, negru, şi o fustă alb-negru. Nu doar ţinuta ei a fost tristă, ci şi chipul.

Pe toată perioada serii, artista n-a schiţat un zâmbet. Cu ochii încercănaţi, cu părul ciufulit şi faţa umflată, Maia abia dacă a vorbit cu cei din jur, semn că problemele din viaţa sentimentală şi munca o copleşesc.

La nici 10 minute după finalizarea prezentării de modă, Maia Morgenstern a părăsit evenimentul cu paşi repezi. Contactată de reporterii Click! pentru a povesti despre starea ei, dar şi în ce relaţii mai este cu soţul ei, vedeta nu a îndrăznit să spună nici că e bine, nici că-i merge rău, lăsând loc de interpretare.

„Nu comentez despre viaţa mea personală, nu vreau să spun nimic, despre carieră cu mare drag", a fost răspunsul Maiei Morgenstern.

Ozana Barabancea s-a afişat cu sutienul la vedere

După ce a dat câteva kilograme bune jos, solista a început să se afişeze cu tot felul de ţinute extravagante. Ozana Barabancea a purtat o rochie care îi lăsa la vedere sutienul roz, dar şi o parte din şunculiţele pe care le mai are pe talie.

Iulia Albu, apariţie în straie tradiţionale

Fashion-editorul a venit la prezentarea de modă îmbrăcată în stilul ei caracteristic. Iulia nu a renunţat nici de această dată la look-ul ei de flaper girl! Îmbrăcată într-o fustă până la glezne şi o bluză din dantelă cu imprimeuri din catifea, vedeta a reuşit să-i uimească pe cei prezenţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net