Mamele vor protesta împreună cu bebeluşii în faţa Ministerului Muncii

Ultima actualizare:

    Mihai Şeitan, ministrul Muncii.
Mihai Şeitan, ministrul Muncii.

Mamele vor protesta, luni, în faţa sediului Ministerului Muncii, cu bebeluşi în cărucioare, pamperşi şi banderole negre în semn de doliu pentru "înmormântarea" pe care o pregătesc guvernanţii prin intenţia de a diminua indemnizaţia de creştere a copilului.

Protestul de la Ministerul Muncii (str. Dem.I.Dobrescu, nr.2-4, Sectorul 1, Bucureşti) va începe la ora 12.00, mamele solicitând păstrarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului la nivelul actual de 85% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, relatează Mediafax.

Mamele care au cerut aprobare pentru pichetul de la Ministerul Muncii au adunat, până în acest moment, peste 28.000 de semnături într-o petiţie online prin care cer să nu fie redusă indemnizaţia. Lista cu semnături va fi înaintată, luni, reprezentanţilor Ministerului Muncii. Petiţia poate fi semnată AICI!La protestul de luni sunt aşteptate câteva sute de mămici, tătici dar şi alte persoane care le susţin cauza, organizatorii precizând că nu vor lipsi nici bebeluşii, pentru că ei sunt cei care vor avea de suferit din cauza indiferenţei autorităţilor în cazul adoptării deciziei de reducere a indemnizaţiilor.Mamele solicită ferm Guvernului şi preşedintelui României să menţină indemnizaţia pentru creşterea copilului la 85%, precizând că sumele plătite lunar ca indemnizaţii nu reprezintă o povară pentru bugetul de stat, având în vedere că în martie suma alocată în acest sens a fost de aproape 190 de milioane de lei.

Citeşte şi:

Indemnizaţia de creştere a copilului ar putea scădea cu 25%

Stimulentele cresc de patru ori salariul celor din Ministerul Muncii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net