Marcel Răducanu se mută în Insulele Canare!


    La aproape 30 de ani după ce a părăsit România pentru Germania, Marcel Răducanu e gata să schimbe din nou ţara în care locuieşte
La aproape 30 de ani după ce a părăsit România pentru Germania, Marcel Răducanu e gata să schimbe din nou ţara în care locuieşte

28 de ani petrecuţi în Germania i-au fost de ajuns lui Marcel Răducanu. Proprietarul unei şcoli de fotbal în Dortmund, fostul fotbalist se gândeşte serios să renunţe la toate proiectele sale derulate la nemţi şi să se mute, de la anul, în Insulele Canare.

Afacerile îi merg bine lui Marcel Răducanu, dar cu toate astea fostul stelist plănuieşte să părăsească Germania, cel mai probabil anul viitor.

"Am fost în cantonament cu o grupă de puşti de la şcoala mea de fotbal şi am fost plăcut surprins de ceea ce am găsit în Insulele Canare, la Fuerteventura. Este un mic colţ de paradis acolo. Am discutat cu soţia mea şi ne gândim foarte serios să ne stabilim acolo. Eventual vând şcoala de fotbal de la Dortmund şi îmi deschid în insulă ceva asemănător", a povestit Răducanu.

Antrenorul mărturiseşte că s-ar despărţi cu greu de tinerii pe care îi pregăteşte în Germania: "Încă nu am stabilit concret ce voi face. Până la finalul anului mă voi decide în privinţa academiei, deşi, nu mi-ar fi uşor să renunţ la un lucru pentru care am muncit ani la rând".

La sfârşitul lui decembrie, fostul internaţional român va mai petrece câteva zile la Fuerteventura, la invitaţia unor prieteni buni: "Nu puteam să-i refuz. Au insitat extrem de mult şi, în plus, nu cred că o să-mi prindă rău să mai stau liniştit câteva zile, să mă bronzez puţin", a completat Răducanu.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg