Marciuc, sexy și fericită în brațele lui Enache!

19 mai 2014
article img
Iuliana marciuc si Adrian Enache

Iuliana Marciuc a purtat o rochie sexy la nunta fiului unor prieteni buni. La eveniment, vedeta a fost însoțită de logodnicul ei, Adrian Enache.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au participat în weekend la nnunta lui Alin Negoiașa, fiul lui Romeo de la trupa Alesis. Cei doi amorezi au fost tandri unul cu celălalt, lucru pe care l-au remarcat și nuntașii. Iuliana a atras privirile cu un decolteu generous. Vedeta tv și iubitul ei s-au distrat de minune în compania prietenilor. La eveniment au mai luat parte: Gabriel Dorobanțu, Matilda Pascal-Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, Raoul, Gheorghe Turda și Alin Pascal.

article img
Iuliana marciuc si Adrian Enache

Nu a fost furată doar mireasa, Diana, ci și solistul Adrian Enache, care a fost luat pe sus, după recitalul său, de către patronul localului, pentru a-l ruga să cânte și în Clubul Sky, de lângă locația din Păulești, jud.Prahova, în care a avut loc nunta. Interpretul s-a descurcat de minune. A fost aplaudat cu remixuri de la "O singură noapte", la "Țiganca mea are cercei" sau "Nosa", apoi melodii din repertoriul ui Bryan Adams, "Andri Popa" și "Dragoste la prima vedere", cântată de tot cei aflați în club.

article img
Iuliana marciuc si Adrian Enache

Vineri, artistul va pleca la Moscova, cu echipa națională de fotbal a artiștilor.