Marina Almăşan, atac dur la adresa Andreei Marin!

Ultima actualizare:

    Marina Almăşan
Marina Almăşan

Marina Almăşan este de părere că Andreea Marin i-a furat ideea. Fosta nevastă a lui Victor Socaciu susţine că prezentatoarea l-a adus pe Cove în emisiunea "Surprize Surprize" după ce a preluat ideea din emisiunea „Arca Marinei", pe care ea o prezenta împreună cu co-prezentatorul Eugen Cristea, care interpreta  interpreta personajul Sindbad marinarul.

Realizatoarea TV susţine sus şi tare că ea a venit prima cu ideea de a avea co-prezentator într-o emisiune TV.

„Pot spune, fără să-mi fie teamă, că ideea de «comoderator» în divertismentul TV din România am impus-o eu cu ajutorul lui Eugen Cristea. Nu cred că românii l-au uitat, bunăoară, pe bravul marinar Sindbad, de pe «Arca Marinei» - show-ul ce-l «patronam» la TVR la începutul anilor 2000. De altfel, în telefonul meu mobil, numărul lui Eugen e salvat sub apelativul de «Sindbad». După ceva timp, la «Surprize, surprize», Andreea Marin şi l-a luat alături pe Cove, dar ideea era deja de mult impusă. De atunci şi până azi, l-am purtat pe Eugen în toate marile mele proiecte", a declarat, pentru „ring", Marina Almăşan.

Mairina Almăşan îşi aminteşte că perioada aceea a fost una de glorie şi îşi aminteşte cu emoţie cum se pregăteau pentru emisiune.

„Când am dat de Eugen, a fost ca şi cum aş fi descoperit o mină de aur. Era atât de potrivit trăsnăilor pe care le făceam, în direct, încât se mula pe orice idee şugubeaţă cu care încercam să-mi surprind telespectatorii. Am inventat, pentru el, diverse personaje, în funcţie de temele emisiunilor.

Puţini actori reuşesc să creeze un rol cu atâta uşurinţă fără a avea un text scris de scenarist. Am prezentat împreună ediţii speciale, teledonuri, festivaluri, mi-a fost, ani la rând, Moş Crăciun, la ediţiile de final de an, mi-a cântat, mi-a dansat, mi-a jucat în filme comice, mi-a fost, recent, şi «aniversat», la împlinirea celor 60 de ani de viaţă. Am şi cântat împreună! Genericul de la «Arca Marinei» avea o variantă interpretată de noi doi", a povestit Marina Almăşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net