Marina Almășan: «Devenisem, peste noapte, un om fără suflet, o jigodie ordinară»

Ultima actualizare:
Marina Almăşan, de nerecunoscut (Foto: Paul Buciuta/Tango)
Marina Almăşan, de nerecunoscut (Foto: Paul Buciuta/Tango)

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Tango, despre separarea de cel ce i-a fost partener timp de 16 ani.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost extrem de deranjată de portretul pe care i l-a făcut presa.

„Vorbeşti de exagerări - peste ele aş fi trecut cu uşurinţă, căci goană după rating nu-mi este străină, îi înţeleg pe confraţii mei! Însă peste noi au curs valuri de minciuni, de răutăţi gratuite, de venin. M-au mâhnit profund. Îţi recunosc, acum, că a trecut ceva timp şi pot să privesc uşor mai detaşat peste acea perioadă, că a fost o vreme în care îmi venea să nu mai ies din casă. Omul despre care citeam în ziare sau auzeam în emisiunile tabloide - pe care-l chema ca pe mine - Marina Almășan - era cu totul altul, decât cel pe care-l ştiam şi care mă privea din oglindă. Era un personaj odios, fără scrupule, care spărgea case, distrugea familii, îşi înşela soţul, toca banii miliardarilor, se păruia cu nevestele geloase, ce mai, devenisem, peste noapte, un om fără suflet, o jigodie ordinară, bună de pus la zid.

Mi se anulaseră brusc toate meritele, titlurile gazetelor nu mă scoteau din apelativul de “amanta miliardarului” iar comentariile pline de ură, din subsolul articolelor mă catalogau drept “mamă denaturată”, puneau succesele mele profesionale pe seama unor amantlâcuri cu şefii mei şi făceau analogii între mine şi alte scursuri ale societăţii, care populează paginile tabloidelor. Greu, foarte greu, lumea care nu mă cunoaşte decât din auzite, a început să înţeleagă că profilul meu moral este la polul opus, că nu m-a caracterizat niciodată dorinţa de aventură (decât, poate, în plan profesional), că deznodământul trist al relaţiei mele cu Victor a avut motive adânci, ţinute mulţi ani sub tăcere, şi că apropierea mea de un bărbat însurat s-a produs numai după ce m-am convins temeinic ca viaţa lui de familie era demult  compromisă…


    Marina Almăşan, de nerecunoscut (Foto: Paul Buciuta/Tango)
Marina Almăşan, de nerecunoscut (Foto: Paul Buciuta/Tango)

Că sunt departe de a fi un fotomodel de 20 de ani, căreia îi iau minţile conturile miliardarilor, ci sunt un om care, prin muncă asiduă, şi-a făcut un rost în viaţă, un om invidiat pentru poziţia sa, un om care a avut ocazia să cunoască, graţie profesiei sale, sute de oameni din cele mai înalte structuri ale societăţii, fără să-şi piardă capul, în fine, că sunt un om care a vizitat aproape toată lumea, nefiind nevoit să aştepte apariţia unui deus ex machina, care să-i sponsorizeze călătoriile. Şi, probabil, lumea se va convinge definitiv de toate aceste lucruri, în momentul în care va vedea că relaţia mea cu George Cornu nu a fost o aventură, ci o întâlnire fericită, între doi oameni nefericiţi, decişi să rămână împreună şi să-şi dăruiască unul altuia iubirea care le-a lipsit, în toţi aceşti ani”, a mărturisit Marina Almășan.

Citeşte mai multe amănunte pe revistatango.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net