Mărturisiri dureroase. Ce spune Matteo despre tatăl lui, mort la Revoluţie: «Nu trece o zi fără să mă gândesc»

Ultima actualizare:

    Matteo şi-a pierdut tatăl la Revoluţie
Matteo şi-a pierdut tatăl la Revoluţie

Chiar dacă melodiile lui sunt cunoscute şi apreciate de public, puţini sunt cei care ştiu că Matteo ascunde în suflet o mare durere. Tatăl lui a fost ucis la Revoluţie, pe vremea când el avea doar cinci ani.

Artistul a povestit la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars despre sentimentele care îl încearcă atunci când se gândeşte la tatăl lui.

"Moartea tatălui meu şi modul cum a murit atârnă foarte greu. Nu trece o zi fără să mă gândesc că mi-ar fi plăcut să am un tată normal şi în viaţă, nu un erou. Dacă aş fi avut discernpmântul necesar atunci... aveam cinci ani... plus că ora la care a ieşit era ora mea de culcare. El a ieşit în fiecare dintre cele trei seri şi abia în ultima l-au nimerit. El s-a dus la serviciu şi la un moment dat l-au nimerit direct în inimă, din blocul de vis-a-vis.  Mama lui, mama mea, tatăl lui, nu au reuşit să-l oprească. Nimeni nu a putut. Nu ştiu cine e cel care a tras, nu voi şti niciodată. Acum nu mai e o frustrare, am reuşit să accept situaţia, să mă adaptez. Mai deranjant a fost modul în care au fost tratate familiile celor care au murit la Revoluţie", a declarat el.

"În afară de o pensie lunară pe care o primeşte mama şi o pensie mai mică pe care a primit-o bunica... am mai avut abonamente la RATB, la metrou... Aş urma exemplul tatălui meu dacă aş şti că aş putea să ajut cu ceva.  El s-a dus să vadă, din curiozitate, ce se întâmplă în ţara lui", a încheiat Matteo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net