Masacru într-un mall din Finlanda - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Finlanda este în stare de şoc după ce, joi dimineaţă, un bărbat a deschis focul într-un mall din oraşul Espoo (în apropiere de Helsinki), omorând cinci persoane. Un al şaselea cadavru a fost descoperit la periferie, iar poliţiştii cred că este vorba chiar de atacator.

Ibrahim Shkupolli, de 43 de ani, a vrut să se răzbune pe fosta sa prietenă, care lucra în mall şi de care nu avea voie să se apropie, potrivit unei decezii judecătoreşti, informează presa finlandeză.

simeon stalpnicul png

Vezi aici VIDEO.

"Oamenii au văzut un trăgător calm, păşind relaxat afară din magazinul alimentar din centrul comercial după împuşcături. Cei care au auzit împuşcăturile au crezut iniţial că este vorba despre artificii", a declarat redactorul şef al agenţiei de ştiri din Finlanda STT.

Poliţia a demarat imediat cercetări la faţa locului (Foto: EPA)

simeon stalpnicul png

Shupolli a ucis patru persoane în mall, cea de-a cincea, despre care se crede că este chiar iubita lui, fiind descoperită într-o casă de la marginea oraşului.

Contactat de AFP, Jyrky Kallio, comisarul poliţiei din Espoo, a confirmat faptul că a fost găsit corpul unei femei într-o casă din oraş şi că poliţia îl suspectează pe Ibrahim Shkupolli.

simeon stalpnicul png

Anchetatorii poliţiei finlandeze au confirmat, într-o conferinţă de presă, că cel de-al şaselea cadavru găsit la Espoo, în apropiere de Helsinki, este cel al lui Shkupolli.Incidentul armat este al treilea major înregistrat în ultimii doi ani în Finlanda.

În septembrie 2008, studentul Matti Juhani Saari, în vârstă de 22 de ani, a ucis zece persoane după ce a deschis focul într-un amfiteatru al Universităţii din Kauhajoki. După masacru tânărul s-a sinucis. Poliţiştii au găsit asupra sa un pistol automat şi mai multe cocktailuri Molotov.

Un alt incident violent a avut loc în 2007, când liceanul Pekka-Eric Auvinen, în vârstă de doar 18 ani, a împuşcat mortal opt persoane: şapte colegi şi directorul liceului din Tuusula, unde studia. Şi acesta s-a sinucis după comiterea masacrului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net