Matteo şi Diddy, «sufocaţi» de fani! FOTO

simeon stalpnicul png

Au plătit 7 lei biletul, ştiind că vor avea parte de distracţie, dar şi că astfel vor ajuta o fetiţă de numai 2 anişori care nu vede. Pentru Anemona Florea, elevii au organizat o Zi a Carităţii şi au adunat 1.665 de lei.

La Liceul Bilingv „Miguel Cervantes" din Bucureşti, elevii sunt obişnuiţi cu activităţi sociale deosebite, dar ziua de marţi a fost extrem de aşteptată: artiştii preferaţi veneau să le cânte după terminarea orelor de curs!

Diddy de la Lucky Man Project aproape că a fost dărâmat pe scenă

simeon stalpnicul png

Matteo nici nu a apucat să spună două cuvinte publicului, că două eleve din clasa a VI-a au urcat pe scenă, rugându-l să facă împreună o poză.

De acolo a început totul! Zeci de copii au năvălit să se pozeze cu artistul. Aproape că l-au sufocat cu entuziasmul lor. Îi strigau că îi ştiu toate piesele. După câteva zeci de minute, Matteo a reuşit să-şi înceapă recitalul. Deja scaunele sălii de festivităţi erau inutile!

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când a cântat Diddy de la Lucky Man Project şi Cristina de la A&C Band.

Iulia, Cristina şi Gabi au organizat tombola pentru elevi

simeon stalpnicul png

Cu greu au reuşit să-şi ia „la revedere" de la fani, după ce aceştia le-au luat autografe şi au făcut poze cu telefoanele mobile. Un moment atractiv a fost cel cu tombola, când liceenii au câştigat produse Oriflame şi bilete în valoare de 50 de lei la restaurantul Marmarita.

Acesta a fost al doilea concert caritabil desfăşurat în cadrul proiectului „Never be alone - Copiii ajută copii" , împreună cu liceenii din Lazăr, când am strâns fonduri pentru Anemona Florea. Copila de 2 anişori din Lugoj are nevoie de operaţii la ochişori în America, iar preţul este de 30.000 de dolari.

Cristina şi trupa sa au venit la liceu cu un camion de  instrumente muzicale

simeon stalpnicul png

În urma organizării Zilei Carităţii la Liceul „Cervantes" s-au adunat 1.665 de lei, din vânzarea biletelor, a cărţilor editurii Adevărul şi a obiectelor handmade. Anterior, la concertul susţinut în liceul „Tudor Vladimirescu", pentru Anemona s-au strâns 1.340 lei.

Sponsori şi parteneri: Oriflame, club Ageless, revistele LZR şi Teenpress.ro.

Puteţi găsi Club Ageless pe Facebook.

Fundatia Adevarul are urmatoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003Cont euro: RO36RNCB0286001133100002Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

Mai multe imagini, AICI:

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia