Mesajul lui Zelenski pentru Diana Șoșoacă. „Nici măcar nu înţelegeţi despre ce vorbiţi”. Șoșoacă: „Piticule”

Volodimir Zelenski s-a aflat marți în București într-o primă vizită oficială în țara noastră de la începutul conflictului declanșat de Rusia. În programul său, liderul de la Kiev avea stabilit și un discurs în Parlamentul României. Acesta a fost anulat după ce Diana Șoșoacă a avut un mesaj pe facebook prin care transmitea că dacă Volodimir Zelenski vine în Parlamentul României „ va fi rău”. Pentru a evita o situație neplăcută în fața oaspetelui politicienii români au anulat discursul. Șoșoacă, tot a făcut circ pe holul Parlamentului numindu-l pe Volodimir Zelenski „pitic dansator”.

image

Și liderul AUR, George Simion a avut un mesaj pe rețeaua socială prin care saluta anularea discursului liderului de la Kiev. 

„Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, a scris Simion pe facebook.

„Vă doresc pace”

Într-un intreviu la Digi24, Volodimir Zelenski a avut un mesaj pentru Diana Șoșoacă și liderul AUR.

Ce aş putea să le spun acestor oameni? Vă doresc pace. Nu vă pot dori război pentru că atunci aţi înţelege ce greşeli faceţi, despre ce vorbiţi. Nici măcar nu înţelegeţi despre ce vorbiţi. Ce înseamnă să pierzi un copil? Nu doresc nimănui asta. Nu doresc asta nimănui, nimănui dintre cei care susţin Ucraina sau Rusia.

Nu doresc război nimănui pentru că în război singura misiune este să rămâi în viaţă. Alegerea este una simplă, alegi viaţa. Nu e o alegere între oameni, între candidaţi. Fiţi inteligenţi, fiţi deştepţi, susţineţi viaţa şi asta-i tot”, a declarat preşedintele Ucrainei.

Șoșoacă nu a renunțat la circ nici după anularea discursului

Diana Șoșoacă s-a dat din nou în spectacol pe holurile Parlamentului după ce Volodimir Zeleneski a ajuns în Parlament.

Ținând o hartă deasupra capului, ea a spus că Ucraina ar avea de restituit teritorii României. 

În Parlament, Zelenski a fost flancat de zeci de oameni de la forțele de ordine. Șoșoacă nu a ratat ocazia de a face bășcălie de președintele Ucrainei.

„E bine că după ce i-am promis că nu îi dau bătaie a avut curaj să vină. I-am transmis că nu îl bate mama națiunii, imediat a prins curaj piticul dansator”, a spus Șoșoacă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net