Michelle Obama: «Plecaţi de aici, vedeţi-vă de viaţa voastră»

Astfel, el relatează că, în timpul campaniei electorale din 2008, Michelle Obama era exasperată când le vedea pe tinerele admiratoare ale candidatului strecurându-i în buzunar bileţele cu vorbe dulci sau bătându-l prieteneşte pe fund.

"Aceste lucruri nu o amuzau deloc pe Michelle", spune autorul care pune în gura actualei prime doamne a Americii următoarele cuvinte: "Vreau să le spun acestor femei: plecaţi de aici, vedeţi-vă de viaţa voastră".

Christopher Andersen mai menţionează o perioadă dificilă din viaţa cuplului, care s-a aflat în pragul divorţului pe când Barack Obama era senator.

Michelle, care trebuia să se ocupe de propria ei carieră şi de familie, se plângea mamei sale de "egoismul" soţului, dedicat în întregime carierei politice.

O atitudine pe care Barack Obama a considerat-o "meschină şi nedreaptă". Meningita de care a suferit fata lor cea mică, Sasha, salvată in extremis, i-a apropiat din nou pe cei doi, potrivit autorului, care a realizat interviuri cu 200 de cunoştinţe ale cuplului prezidenţial.

În cele din urmă, Michelle a renunţat să încerce să-l mai schimbe pe ambiţiosul său soţ. Şi se pare că nu are acum nici cel mai mic regret.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg