Mihaela de la Class, vacanţă de o zi pe o insulă de vis

"Am fost la începutul acestei luni la o prietenă care îşi boteza copilul. L-am luat şi pe Leon cu noi, care acum, la patru ani şi jumătate, a zburat pentru prima dată cu avionul. A fost fascinat de zbor. Dar la fel de fascinat a fost de insula Mainau, situată la 50-60 km de Engen, orăşelul în care am stat noi. E un loc imens, plin de obiective de interes pentru copii, cu locuri de joacă, animale şi chiar ponei pe care puteau să-i călărească", povesteşte Mihaela.

Excursia a durat doar o zi, însă a fost una plină. Au explorat o suprafaţă de 45 de hectare, iar Leon a ţinut pasul cu ei, mai plin de energie ca niciodată.

"De altfel, ne-a plăcut mult toată Germania. Cel puţin orăşelele în care am fost noi erau incredibil de curate, liniştite, pline de verdeaţă", adaugă solista.

Au stat doar trei zile la prietena de familie. Cea de-a patra au petrecut-o în Elveţia, la Zurich, oraş situat la doar 80 km de Engen.

"Noi am aterizat la Zurich şi de acolo am închiriat o maşină. Tot cu maşina ne-am întors la aeroport şi acolo ne-am mai plimbat, am făcut cumpărături. Dacă în Germania mai fusesem de câteva ori, în Elveţia niciodată".

Insula Mainau, punct de atracţie turistică

Insula Mainau a fost în proprietatea mai multor familii regale până în 1932, când prinţul Lennart Bernadotte a preluat administrarea, renunţând la toate titlurile nobiliare pe care le avea.

După ce a amenajat insula, a deschis-o publicului larg pentru vizitare. În prezent, numărul turiştilor depăşeşte două milioane, anual.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea