Mihai Morar, colecție-gigant de adidași. Ce spune realizatorul TV despre pasiunea lui costisitoare

Ultima actualizare:
CRBL și-a asigurat  colecția cu  30.000 de euro
CRBL și-a asigurat colecția cu 30.000 de euro

Mihai Morar (38 de ani) munceşte pe rupte la Radio ZU şi la Antena Stars, dar şi la cocheta cafenea din buricul Capitalei. Iar la sfârşitul săptămânii prezintă evenimente. Ca să reziste acestui program solicitant, Mihai îşi găseşte relaxarea în sport: ciclism şi alergare, pasiuni pentru care a strâns un munte de încălţăminte sport.

Prezentatorul emisiunii ”Răi, da buni!” (Antena Stars) se mândreşte cu performanţa sportivă de anul trecut: ”Călătoria mea a însemnat, statistic, 633 de kilometri, alergaţi şi anul acesta. Adică am bătut, în pas de alergare, cumva simbolic, exact distanţa de la Bucureşti până acasă, la Baia Mare. Fizic, deşi nu am alergat la nivelul unui perfomer, mă găsesc în cea mai bună formă a mea. Mental, alergarea m-a transformat. Dar cel mai mare câştig al călătoriei este inima. Pentru că inima este un muşchi. Şi nu o poţi face mai puternică atunci când stai sau când nu iubeşti!”. Mihai Morar deţine o adevărată colecţie de încălţăminte sport: ”În 15 ani am  strâns peste 200 de perechi de adidaşi, de toate culorile, pentru alergare, ture cu biclicleta, drumeţii şi plimbări în oraş”, ne-a declarat ieri Mihai Morar.

Adela Popescu  ne-a arătat  dressingul ei
Adela Popescu ne-a arătat dressingul ei

Dar el nu aleargă doar în Parcul Herăstrău, ci şi pe dealuri: ”14 kilometri alergaţi printre viile din Dealu Mare. Urcări cu pulsul la 180 de bătăi pe minut, coborâri explozive şi cea mai frumoasă toamnă trăită vreodată. Ştiu că e despre vin aici, în Dealu Mare, dar eu îmi găsesc «beţia» în alergare”, povestea el, în luna noiembrie, după cursă. Acesta le-a explicat fanilor de ce adoră să facă sport dimineaţa, cu noaptea în cap: ”De ce iubesc să alerg? Pentru că alergarea nu îmi cere nimic, nu are nici o pretenţie de la mine, nu vrea nimic de la mine. Pentru că e ora la care nimeni nu-mi cere nimic”. A fost apostrofat de fani, după ce a slăbit 15 kilograme, însă vedeta tv le-a dat un răspuns pe măsură: ”Pentru cei care îmi trimit mesaje gen «Eşti prea slab», «Te-ai ascuţit», «Ai ajuns doar o umbră», «Un pic de burtă nu strică», vă mulţumesc pentru grijă. Apropo de grijă: mi-ar plăcea să aveţi la fel de multă grijă şi de voi, precum «grija» pe care mi-o purtaţi mie”.

  Mihai este şi un familist convins. Este căsătorit cu Gabriela şi au trei fete, gemenele Mara şi Cezara, în vârstă de 11 ani, şi bebeluşa Roua (7 luni). Celebrul tătic este văzut adesea pe străzile din Bucureşti alături de fetele lui mari, care adoră să-l însoţească în plimbările cu bicicleta. El face un popas, zilnic, şi la cafeneaua din Centrul Capitalei, pe care a inaugurat-o în urmă cu doi ani: ”Este manifestul meu pentru o viaţă simplă. În 20 de metri pătraţi. Puţin este mult. O cafea, bunăoară, este şi va rămâne cea mai bună, cea mai simceră conexiune între doi oameni”, a menţionat Mihai, la deschiderea acestui mic local. 

CRBL are 550 de modele de kendama, iar Adela Popescu adoră pantofii


    CRBL și-a asigurat  colecția cu  30.000 de euro
CRBL și-a asigurat colecția cu 30.000 de euro

Solistul CRBL (41 de ani), pe numele său adevărat Eduard Mihai Andreianu, se mândrește cu cele 550 de modele de kendama (n.r.-jucărie din lemn de origine japoneză), pe care le-a prezentat publicului în urmă cu trei ani, în cadrul unei expoziții de profil. Cea mai valoroasă piesă este o kendama japoneză Mugen Musou – Keyaki, achiziționată cu 900 lei: “Sunt un pasionat și un colecționar, ambasador, dar și jucător de kendama. Fac asta de peste 8 ani și o fac cu plăcere. Am fost plăcut surprins când am observat că toată România se joacă, astfel am devenit cea mai mare comunitate din Europa. Anul 2017 a fost anul kendamei. Am fost prezent la peste 40 de concursuri, am văzut peste 10.000 de jucători de toate vârstele, am organizat prima tabără, am lansat propriul brand – King Dama. Pot să vă spun că toată colecţia este foarte scumpă şi valoroasă şi am asigurat-o cu 30.000 de euro“, a spus el. Iar Adela Popescu (33 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea” (PRO TV),  se mândrește cu colecția impresionantă de încălțăminte, având peste 150 de modele. “M-am decis să vă împărtăşesc o parte din universul meu, un colţişor din dressingul pe care îl iubesc «ca şi când». Nu mă laud, nicidecum, chiar dacă îmi ador fiecare condur până la cer!”, a scris Adela, pe blogul ei.  

El ne-a arătat  colecţia impresionată  de încălţăminte sport
El ne-a arătat colecţia impresionată de încălţăminte sport
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net