Mihai Stoica s-a împăcat cu Becali: e noul manager general al Stelei

NU RATA

Gigi: «Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă»; Meme: «Bă oierule, te-ai îndrăgostit de toate oile»

"Mihai Stoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidenţial, nu pot să vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Târgu Mureş", a declarat Becali pentru MEDIAFAX.

Steaua joacă, sâmbătă, cu FCM Târgu Mureş, în etapa a 16-a a Ligii I.

image

CV-ul lui Meme Stoica ca şef de club

Mihai Stoica (45 de ani) a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupând postul de director executiv în perioada iunie 2002 - august 2004, iar din august 2004 a fost manager general al grupării "roş-albastre". În mai 2007, în urma unor neînţelegeri cu Gigi Becali, Stoica părăseşte pe Steaua şi semnează cu Unirea Urziceni, club la care rămâne trei sezoane, şi alături de care câştigă titlul de campion al României în sezonul 2008/2009.

Ca angajat al Stelei, Mihai Stoica obţine două titluri de campion al României (2004/2005 şi 2005/2006), precum şi Supercupa României (2006). De asemenea, cu el în conducere, Steaua ajunge până în semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005/2006.

În perioada februarie 1992 - iunie 2002, Stoica a ocupat pe rând funcţiile de preşedinte al secţiei de fotbal, vicepreşedinte şi director general al clubului Oţelul Galaţi.

În acest sezon, Mihai Stoica a ajuns la un acord cu finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru ocuparea postului de manager general, club pe care l-a părăsit însă după numai câteva zile din cauza conflictului dintre Porumboiu şi antrenorul Juan Ramon Lopez Caro.

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir3 jpg
carabineri jpg
image
image
image
image
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png
depresie anxietate ah np gso5m1nr c4 unsplash jpeg