Miliardarul a dus-o pe Marina, de ziua lui, la ferma de sturioni

simeon stalpnicul png

Georgică Cornu nu se dezminte nici de data asta. Ca să o impresioneze pe Marina Almăşan, acesta a dus-o de ziua lui la ferma de sturioni din Herneacova, lângă Recaş. Omul de afaceri are aici un domeniu de vis, care se întinde pe 200 de hectare, cu lac privat, unde creşte sturioni, un restaurant şi mai multe case de vacanţă.

Marina Almăşan e o răsfăţată. Georgică Cornu a dus-o la Paris înainte de Paşte, iar de Sf. Gheorghe, iubitul i-a arătat ce minunăţie de fermă şi-a făcut lângă Recaş.

Sâmbătă, imediat după ce şi-a terminat emisiunea, Marina a plecat către Timişoara. Cei doi s-au dus la Herneacova, la 23 de kilometri de Timişoara, acolo unde miliardarul deţine un domeniu de vis, care se întinde pe 200 de hectare. Aici are un lac privat populat cu crapi, păstrăvi, şalăi şi o hală pentru sturioni crescuţi pentru caviar, un restaurant, un manej şi un hipodrom, care vor intra în curând în circuitul competiţiilor naţionale şi internaţionale, dar şi vilele sale de vacanţă şi ale celorlalţi directori din grupul său de firme.

„Şi dacă a venit, ce vă interesează? Este viaţa mea privată", s-a limitat să ne declare regele asfaltului din Banat. Prietenii familiei Cornu ne-au spus că ferma a fost făcută pe fonduri europene, a costat şase milioane de euro şi este deţinută de Georgică, împreună cu soţia lui.

Sejurul la ferma de sturioni s-a încheiat luni, când vedeta tv a plecat la Bucureşti, iar Cornu s-a întors la casa de la Ghirod. Până la închiderea ediţiei Marina Almăşan nu a dorit să ne dea un punct de vedere.

Heleşteul se întinde pe opt hectare

Regele asfaltului din Banat, cum este supranumit Georgică Cornu, deţine domeniul de la Herneacova de un an. Se întinde pe 200 de hectare, dintre care 8 hectare este ocupat de un heleşteu artificial şi a fost făcut pe bani europeni. Cornu are de gând să transforme acestă zonă într-un complex turistic.

Cornu i-a arătat amantei şi televiziunea lui

Ieri dimineaţă se pare că miliardarul şi-a dus iubita la TVT 89, Televiziunea Timişoara, deţinută din umbră chiar de el de patru ani. Deşi în acte, aceasta apare ca fiind proprietatea unui apropiat, surse bine informate spun că Georgică este adevăratul patron.

simeon stalpnicul png

Tocmai de aceea şi-a permis să o aducă pe Marina să dea o tură prin sediu. Aceleaşi surse ne-au informat că miliardarul ar avea de gând să-i dea pe mână iubitei lui afacerea media.

În trecut a deţinut un săptămânal şi un cotidian în Timişoara, respectiv un săptămânal la Turnu Severin. Georgică Cornu are o avere estimată, potrivit Forbes, la 73 de milioane de euro, bani obţinut, în special, în urma contractelor încheiate cu statul.

Mai citeşte:

Marina Almăşan, «forţată» de Socaciu să se împrumute la bancă: «Cu banii care i-am dat îşi cumpără vilă. Mă scârbeşte povestea asta»

Aici se mută Socaciu după divorţul de Marina Almăşan

Marina Almăşan: «Vacanţa de Paşte a fost o evadare dintr-o lume nebună»

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg