Miliardarul de 27 de ani, pasionat de gătit

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Povestea celui mai tânăr miliardar din România - VIDEO

Ele conduc afaceri de milioane de euro!

Cristina Rus, măritată cu un miliardar de topÎi plac terasele bucureştene, mai ales cele de pe Lipscani, dar o parte bună din an o petrece prin Europa, şi nu numai.

"Viaţa la Monaco devine uneori plictisitoare. Totul se repetă şi de aceea petrec mult timp în România, dar şi în alte locaţii din Europa. În Bucureşti îmi place cel mai mult să lenevesc pe terasele de pe Lipscani", spune Popescu.

Pasionat de sport, omul de afaceri nu ocoleşte terenurile de tenis, dar nici sala de fitness. Îi place mult fotbalul şi joacă atunci când are ocazia. Împătimit al bolizilor, Edward Popescu deţine un mini-parc auto, dar nu vrea să se laude cu modelele pe care le conduce.

Totuşi, printre preferatele sale se numără un BMW X6. Afaceristul român susţine că îi plac prezentările de modă, la care ajunge chiar şi în Franţa. "În afară de sporturi, gastronomia este una dintre pasiunile mele. Nu mă pot lăuda cu ceva anume, dar sunt priceput la gătit", adaugă el.

Edward Popescu susţine că familia sa a intrat în afaceri imediat după ce a plecat din România. În 1979, au ales Germania ca ţară de adopţie şi au pus pe picioare un business de tip vânzare prin corespondenţă, în principal cu produse electronice.

Vezi şi:

Miliardarii români au case-muzeu - FOTO

Din culisele topului Forbes 500 miliardari: maşinile bogaţilor României

Miliardarii români au dat-o pe maşini de epocă

Businessul respectiv a mers foarte bine, iar în 1989, profitul net a depăşit 1,2 milioane de mărci germane. După Revoluţie, familia Popescu-Strohlen a revenit ca investitor în România, iar ulterior au ales să se stabilească la Monaco.

Profitul generat de-a lungul anilor a fost reinvestit, iar banii au fost orientaţi şi spre achiziţii de terenuri şi implicit în proiecte imobiliare din segmentul de lux.

Topul va apărea mâine pe piaţă

Forbes va lansa pe piaţă marţi, 28 septembrie, ediţia 2010 a "Forbes 500 miliardari" din România. E un produs cu o formă grafică deosebită, care-i prezintă pe cei mai bogaţi 500 de români. Forbes 500 miliardari este totodată singurul catalog din România care prezintă în exclusivitate topul "Cei mai bogaţi oameni din lume". Publicaţia are 400 de pagini şi costă 20 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net