Miliardarul Soros se însoară cu profa de sport

Ultima actualizare:

George Soros şi Tamiko Bolton, care s-au cunoscut în primăvara anului 2008, şi-au anunţat logodna în mod oficial la o petrecere organizată la reşedinţa de vacanţă pe care celebrul om de afaceri o deţine în regiunea Southampton din statul New York.

Soros a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în vârstă de 40 de ani - profersoara lui de yoga - cu câteva săptămâni în urmă, în timpul unei vacanţe petrecute în Hamptons, zonă frecventată de bogătaşii newyorkezi. Inelul de logodnă pe care miliardarul american l-a oferit iubitei sale este din aur roz şi are un diamant încastrat într-un cadru din platină. Aceasta va fi cea de-a treia căsătorie pentru George Soros şi a doua pentru Bolton, care a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă în anii 1990.

George Soros are cinci copii din precedentele mariaje. Potrivit revistei Forbes, averea sa era estimată în martie 2012 la peste 20 de miliarde de dolari.

Ţigănie cu fosta iubită

Anul trecut, Adriana Ferreyr, o fostă iubită a celebrului miliardar, a deschis un proces împotriva acestuia, la un tribunal din Manhattan, în care l-a acuzat pe fostul ei partener de viaţă că nu şi-a respectat promisiunea de a-i cumpăra un apartament evaluat la 1,9 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net