Miliardarul Truică, toată ziua cu barca pe lac

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trai neneacă pe Remus Truică, deşi nu ar prea avea motive. Aflat în proces de divorţ, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a ieşit sâmbătă cu barca, a făcut sporturi extreme, apoi şi-a "parcat" ambarcaţiunea fix în faţa mesei pe care şi-o rezervase la un local de lux.

Gest ostentativ din partea miliardarului Remus Truică. La numai o zi după ce soţia sa, Irina, a plecat din vila de la Snagov cu câteva bagaje, acesta s-a pus pe sărbătorit.

Sâmbătă, probabil toropit de caniculă, Truică a ieşit la o plimbare cu barca pe lacul Snagov, însoţit de gemenele sale şi de prietenele acestora, fotoreporterii Click! fiind pe urmele lor.

La bustul gol, cu bronz de Caraibe şi foarte vesel, miliardarul a mers cu barca la restaurantul El Capitan, situat pe malul lacului, loc în care se relaxează de regulă magnaţi, politicieni şi vedete de primă mână.

Remus Truică s-a întâlnit acolo cu Ion şi Anca Biriş, ginerele şi fiica lui Virgil Măgureanu (fostul şef al SRI), şi pesemne a făcut cinste cu prânzul, ţinând cont că ieri a împlinit 41 de ani.

Nu este exclus să-l fi apucat şi nostalgiile, pentru că anul trecut, pe vremea aceasta, o cucerea pe Patricia Kaas, după ce solista îi cântase la petrecerea privată de la vila lui.

De cealaltă parte, Irina Truică a lăsat în urmă luxul de la Snagov, în care a investit sume mari încă de la începutul căsniciei, alegând să se mute într-un apartament din zona Lascăr Catargiu.

Tânăra a găsit puterea să o ia de la capăt, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni a fost ameninţată cu ranga chiar de soţul Remus Truică, în paradisul din St. Maarten (Caraibe). Irina a părăsit vila de vacanţă de acolo, s-a mutat cu fetele la un hotel, a intentat divorţ şi a câştigat temporar custodia minorelor.

Din mărinimie, le-a lăsat pe gemene în grija tatălui, până pe 21 iulie, însă n-a rezistat mult să fie departe de ele şi s-a întors şi ea la Bucureşti.

Truică a vrut să-i facă pe plac uneia din prietenele cu care a ieşit la masă şi a pregătit placa pentru o sesiune de schi nautic

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Irina Truică s-a mutat într-un apartament

Marţi s-a întors din St. Maarten, iar vineri a plecat cât mai departe de soţul infidel. Irina Truică (34 de ani) a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce-şi muta bagajele din palatul de la Snagov, într-un apartament din zona Lascăr Catargiu.

Truică, apărat de Stoica, renegat de Beny Steinmetz

Miliardarul ascuns de la Snagov, aşa cum e supranumit Remus Truică, pentru faptul că nu-şi poate justifica averea, are un aliat celebru la divorţ. Avocatul său e Valeriu Stoica, important strateg PDL şi fost ministru al justiţiei.

În acelaşi timp, Truică se bazează şi pe sprijinul israelianului Tal Silberstein, fost consilier al lui Tăriceanu, cu puternice conexiuni la nivel prezidenţial, acesta fiind acum sfătuitorul lui Băsescu.

În plus, e de notorietate şi legătura de afaceri pe care Truică o are cu Beny Steinmetz, jucător important pe piaţa mondială a diamantelor.

Acesta din urmă a devenit acţionar la Roşia Montană şi a investit puternic în piaţa imobiliară din România. Culmea, cei doi israelieni se dezic însă public de numele lui Remus Truică.

"Prietenia mea cu Remus Truică s-a terminat acum mai bine de un an. Nici nu l-am mai văzut, nici nu am mai vorbit de atunci", a declarat Silberstein pentru Click!

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Miliardarul Truică şi-a lăsat fetele pe mâna bonei

Miliardarul Truică ameninţă cu sinuciderea

Truică, te iubeai cu  Ferenţ când soţia  era gravidă?

Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga în Caraibe

Miliardarii din Snagov şi-au lăsat soţiile fără bani!

Truică s-a mutat pe iahtul botezat cu numele soţiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
litoral jpg
Netanyahu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net