Miliardarul vrea să o aducă pe Marina să stea în curte cu nevasta!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se iubesc, vor să petreacă Paştele împreună şi au gânduri chiar de căsătorie. Georgică Cornu şi Marina Almăşan plănuiesc să se mute în casa omului de afaceri de la Timişoara. Există, însă, o mare problemă: soţia miliardarului locuieşte în aceeaşi curte!

Ea lucrează în Bucureşti, el are o afacere la 600 de kilometri depărtare. S-au săturat să se vadă pe fugă în locuinţa lui Georgică din Capitală, prin hoteluri sau să meargă în minivacanţe în străintate.

Ştiu că relaţiile la distanţă n-au viitor, astfel că amorezii se gândesc serios să se mute împreună. Şi pentru că lui nu-i place Bucureştiul, au ales Timişoara.

"Nu cred că mă voi muta la Capitală, în principiu nu-mi place oraşul. Dar dacă relaţia noastră se va consolida, ne vom muta la mine acasă, în Timişoara" , ne-a spus Georgică Cornu, fără să-i pese că la doi paşi de vila lui locuieşte soţia, Oana Maria Cornu.

"Schimbăm gardurile şi gata, dar să ajungem acolo că apoi toate lucrurile se rezolvă imediat. Nu asta e problema", a continuat acesta mărturisirea.

Vila în care locuieşte omul de afaceri se află în complexul rezidenţial Ghiroda şi este foarte cochetă. Are două niveluri, un garaj care dă direct în locuinţă şi este compusă din două ansambluri imobiliare.

În partea din faţă stă milionarul, iar în partea din spate, Oana. Ambii folosesc, însă, aceeaşi poartă de ieşire, astfel că riscul ca nevasta şi amanta să dea nas în nas este destul de mare.

"Până acum nu a adus-o niciodată aici pe Marina, dar nu ştiu ce are de gând să facă pe viitor", ne-a declarat soţia înşelată.

Femeia a aflat că soţul ei are o relaţie cu Almăşanca încă din decembrie 2011, după o lună de la prima întâlnire a celor doi. Georgică Cornu şi Marina Almăşan s-au cunoscut pe 10 noiembrie la un bal de caritate, organizat în Timişoara. Ea a fost angajată să prezinte evenimentul, iar omul de afaceri a fost unul dintre cei mai generoşi invitaţi: a donat pentru o casă de bătrâni 10.000 de euro.

A divorţat de Socaciu

După aventura cu miliardarul, cântăreţul Victor Socaciu a ales să divorţeze de vedeta tv. Cei doi au fost împreună aproape 16 ani şi au un băiat. Când Click! a dezvăluit aventurile Marinei Almăşan, aceasta a încercat să dea vina pe Socaciu pentru eşecul căsniciei.

simeon stalpnicul png

Povestea de iubire a început în decembrie

S-au întâlnit de două, trei ori în interes de serviciu, după care s-au apropiat, astfel că relaţia de iubire dintre cei doi a început pe la mijlocul lunii decembrie.

simeon stalpnicul png

Pe 24 şi pe 26 decembrie 2011, aceştia au fost surprinşi intrând în locuinţa lui Georgică de pe strada Zambilelor, din Dorobanţi, iar la hotel au fost văzuţi trei zile mai târziu.

simeon stalpnicul png

De teamă să nu fie recunoscută, Marina Almăşan a purtat o perucă blondă. În perioada 19-21 decembrie au plecat împreună la Milano, iar pe 8 martie au fugit de ochii curioşilor la Viena.

Peste două săptămâni, miliardarul a plănuit să o ducă pe amantă la Paris, iar în ziua de Paşte la el la ţară, pentru a o prezenta părinţilor. "Paştele e un lucru important în viaţa noastră şi de, obicei, se petrece în familie", ne-a precizat vedeta tv.

Pe aceeaşi temă:

Dilema regelui asfaltului: a fi sau a nu fi vecin cu fosta soţie

EXCLUSIV! Marina Almăşan, cu perucă la întâlnirea cu amantul miliardar - FOTO / VIDEO

Nevasta înşelată a pârât-o pe Almăşan soţului!

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

EXCLUSIV! Marina Almăşanu, răsfăţată de amant în Italia - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net