Milionarul a rămas fără nas de la cocaină

image
James Brown

De la extaz la agonie! Dacă la 36 de ani era deja un om de afaceri de succes, cu zeci de milioane de euro în cont, atăzi, la 45 de ani, britanicul James Brown a ajuns o epavă, cu nasul prăbuşit de la cocaină.

Până în 2003, milionarul James Brown, din Londra, a fost un investitor plin de ambiţii. Decepţii în dragoste şi o teamă paranoică pentru viaţa sa au pus capăt brutal ascensiunii sale.

Un amic l-a învăţat să prizeze cocaină, ca să uite de necazuri, şi, de atunci, nu se mai poate opri. De 3.285 de zile e permanent drogat.

A "spart" peste 1,5 milioane de euro (6,8 milioane lei) pe droguri. S-a retras din afaceri şi s-a stabilit în Portugalia, unde se droga în voie. Din cauza cantităţilor masive de cocaină prizate, nasul i s-a prăbuşit.

Recent, însă, Brown a fost arestat în timpul unei vizite în ţara natală după ce poliţia britanică a descoperit cocaină ascunsă în maşina lui Bentley de lux. Cantităţi şi mai importante de droguri şi o colecţie de arme ilegale, un pistol semiautomat Walther PP1 de 9 mm similar celor folosite de James Bond în filme şi o armă Tula Tokarev rusească de 9 mm, au fost găsite în camera de hotel a milionarului.

La proces, Brown a explicat că a achiziţionat armele fiindcă tot timpul se temea că va fi ucis. În plus, el a aţinut să sublinieze că "se droga pe banii lui, pe care i-a câştigat cinstit". Cu toate acestea, Brown a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru deţinere de arme ilegale, de droguri şi consum de droguri.

Cu sănătatea ruinată pe viaţă

Născut la Glasgow, James Brown a fost un copil foarte inteligent care, încă de mic, promitea că va face o mare carieră. A absolvit cu brio o facultate de studii economice după care s-a lansat în afaceri.

simeon stalpnicul png

În Portugalia, a căpătat patima pentru droguri, unde s-a şi retras după ce a devenit dependent înrăit. Din cauza stupefiantelor, s-a îmbolnăvit grav de inimă şi a rămas desfigurat, fiindcă acestea i-au măcinat cartilagiile nărilor.

Medicii cred că nu va mai putea să revină niciodată la un mod de viaţă normal.

Îşi ascundea stupefiantele în maşina Bentley şi în vila sa de aproape un milion de euro

simeon stalpnicul png
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg