Minculescu: «Ficatul soţiei mele s-a regenerat»

Abia acum solistul trupei Iris a avut curajul să povestească despre toate chinurile prin care a trecut din cauza bolii de care suferă, polichistoză hepato-renală, afecţiune care tatălui său i-a fost fatală: „Am cântat odată la Congresul Anesteziştilor, iar doctorii de acolo spuneau: «O bagă bine Ciroză ăsta!». Nu puteau să creadă că sufeream de altă boală. Momentul critic a fost în luna februarie, când cântam plângând de durere sau mă spălam pe dinţi stând într-o parte, căci ficatul apăsa pe nervul sciatic", şi-a deschis el sufletul, joi seară, la emisiunea "Naşul", de la B1 TV.

Toate aceste suferinţe fizice au rămas doar amintiri, căci atât Cristi, cât şi soţia lui, Rodica, cea care i-a donat o bucăţică din ficatul ei, se simt foarte bine.

„Ficatul soţiei mele s-a regenerat, iar ea este sănătoasă. Îmi amintesc că, după operaţie, ne-au pus în saloane diferite, la terapie intensivă. Se gândiseră că dacă moare unul dintre noi să aflăm cât mai târziu. Când am deschis ochii, am avut o singură dorinţă: să o văd pe Rodica!", a mai povestit Cristi, care va reveni împreună cu Iris cu un megaconcert, pe 8 octombrie, la Sala Polivalentă.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta