Ministru italian, shopping cu cartea de credit a ministerului

Ultima actualizare:

Procurorii romani au înaintat deja dosarul Tribunalului pentru miniştri, informează surse judiciare citate de Reuters Italia.

Potrivit acestor surse, această anchetă ar fi fost iniţiată în baza unei interceptări telefonice realizate de Garda de Finanţe din Florenţa în alt dosar asupra unei convorbiri dintre o persoană cercetată şi un funcţionar al Ministerului mediului, care povestea cu lux de amănunte despre cumpărăturile de articole de modă feminine realizate de Prestigiacomo și plătite cu cartea de credit respectivă.

Ministrul neagă plățile în interes personal cu cardul ministerului

Pe de altă parte, Stefania Prestigiacomo a reacţionat transmiţând joi seara un comunicat de presă în care subliniază că nu a folosit niciodată cartea de credit a ministerului pentru cumpărături personale, adăugând că este 'profund dezgustată şi uimită' de această poveste.

'Extrasele de cont cu toată documentaţia referitoare la cheltuielile ministerului sunt la dispoziţia organelor de anchetă. Şi au fost dintotdeauna, însă nimeni nu le-a consultat. Ar fi putut mai întâi să le examineze şi să verifice, înainte să mă acuze de delapidare în baza unei interceptări telefonice între două persoane dintre care una este cercetată, iar cealaltă lucrează în minister', a spus Prestigiacomo, adăugând că îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată pe oricine îi pune în dubiu onestitatea.

Blonda siciliană Stefania Prestigiacomo, în vârstă de 43 de ani, este considerată de către jurnaliştii italieni unul dintre sex-simbolurile feminine ale partidului PdL de centru-dreapta al premierului Silvio Berlusconi. Ea a mai fost în perioada 2001-2006 ministru pentru egalitate de şanse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net