Miodrag Belodedici: «Barça de azi seamănă cu Steaua ’86»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În prezent director al loturilor naţionale de juniori, din cadrul FRF, Miodrag Belodedici îşi împarte timpul între acţiunile la care participă în ţară şi fotbalul văzut la televizor.

Citeşte şi:

Balint îşi plimbă nepoata! N-are timp de fiica sa! - FOTO

Steaua pleacă din Ghencea! Becali: „Mut echipa în Pipera, vom juca pe Naţional"

Pe Becali l-a durut în cot de suporteri!

„Am avut şi alte pasiuni, dar acum nu prea am timp. Eu plec dimineaţa şi vin...nici eu nu ştiu când. Nu sunt însurat. Nu trebuie să dau socoteală nimănui. Umblu prin ţară. Câteodată, mă trezesc şi nu ştiu unde sunt. Mi s-a întâmplat de două ori. Lumea mă cheamă peste tot. Vor să fiu prezent la tot felul de acţiuni, la orice turneu de copii, la deschiderea unui teren, peste tot", spune Belo.

Unul dintre prietenii săi cei mai buni, Gabi Balint, şi el tot singur şi divorţat, îi mai ţine companie la meciurile bune, pe care le urmăresc la televizor.

Steaua 1986

simeon stalpnicul png

Barcelona 2011

simeon stalpnicul png

„ Uneori ne uităm şi la meciuri jucate de noi pe vremuri, în Cupa Campionilor Europeni. Făcând o comparaţie aşa mai generoasă, jocul nostru de atunci seamănă puţin cu ce joacă Barcelona acum. Pasam şi noi mult şi din prima. Mă rog, Barca actuală e ceva special, din altă galaxie. E o revelaţie, ceva nou în fotbal. Toată lumea ar vrea să joace la fel", mărturiseşte Belodedici, care explică şi succesul acestui joc: „În fotbal, nu trebuie să alergi repede cu mingea, ci să joci repede mingea. Pentru a juca în echipă nu trebuie să faci mai multe atingeri. Jucam din prima şi astfel se creau faze fără să vorbim, fără să ne gândm prea mult la ele. Se creau spaţii, se făceau triunghiuri".

Era să moară în Mexic

Belo a evoluat două sezoane şi în Mexic, la formaţia Atlante, unde a trăit o experienşă interesantă.

„M-am adaptat mai greu, primele trei luni au fost crunte. Jucam în oraşe la altitudine mai mare şi din cauza lipsei de oxigen, la un meci vreo şase secunde n-am mai văzut nimic. Mi s-a pus negru în faţa ochilor şi am crezut că o să mor", a dezvăluit Belodedici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net