Miracol! A ieşit din comă numai să-şi cunoască bebeluşul

Ultima actualizare:

Uitându-se cu nesfârşită dragoste spre pruncul pe care abia îl adusese pe lume, ochii i s-au luminat şi a zâmbit anemic. Bebeluşul pe care l-a adus pe lume a fost scos din pântecele său printr-o operaţie de cezariană de urgenţă, în timp ce se afla în comă.

După naştere, Hannah s-a trezit miraculos din comă numai pentru a petrece o oră cu micuţul său, apoi a murit! Medicii nu-şi pot explca minunea cum a putut reveni la viaţă numai pentru a cunoaşte, măcar pentru foarte puţin timp, bucuriile maternităţii.

Numai pentru a cunoaşte ce simte o femeie când devine mamă! Mama ei, bunica Michelle, a spus cu lacrimi în ochi: "Imaginea cu fiica mea sărutându-şi copilul, primul meu nepot, a rămas un moment frumos care va rămâne pentru totdeauna în mintea şi sufletul meu.

Acum cred că l-a sărutat pentru a-i zice adio". Hannah-Michelle, din Abergavenny, Ţara Galilor, avea o boală rară care i-a provocat stop cardiac în a 36 săptămână de viaţă. Relaţia cu tatăl bebeluşului nu a mers, dar ea s-a hotărât să păstreze sarcina, care a debutat în luna mai.

Şase luni mai târziu, a început să nu se simtă bine. Mama ei povesteşte că era vizitată tot timpul de medici, care i-au dat antibiotice şi un inhalator. Însă starea sa a devenit gravă.

Tuşea şi expectora sânge, iar radiografiile au arătat că plămânii se umpluseră cu lichid şi inima nu îi funcţiona bine. A fost transferată la terapie intensivă la spitalul Universităţii din Cardiff.

Medicii au spus familiei că a suferit un stop cardiac, după care a fost supusă de urgenţă la operaţia de cezariană. Medicii erau convinşi că nu va mai reveni niciodată la viaţă.

Şi totuşi minunea s-a produs! Bietei Hannah-Michelle i s-a pus un diagnostic cumplit: cardiomiopatie peripartum, maladie rară a muşchiului cardiac care poate surveni în cursul sarcinii sau în primele luni după naştere la femei fără precedente cardiace cunoscute.

Copilul a fost numit Gerwyn, chiar de mama lui, pe când încă se afla în burtica mamei. Bunica dă asigurări că va face tot ceea ce fiica sa i-a scris înainte de a muri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net