Mircea Radu despre şefii de la Antenă: «N-au avut curajul să mă refuze în faţă»

Ultima actualizare:

    Mircea Radu
Mircea Radu

Mircea Radu este foc şi pară că mai-marii postului Antena 1 l-au refuzat la cârma “Observatorului”. Eşecul este foarte greu de suportat, întrucât nici măcar nu a fost anunţat, oficial, că a fost prefrată.

Citeşte şi

Sandra şi Lucian Mândruţă au plâns la ultima ediţie a Observatorului - VIDEO

Mândruţă, înlocuit cu Mircea Radu la ştiri?

Mircea Radu, şomer cu vilă de lux

A fost desemnat cel mai iubit prezentator tv, ani la rând, însă, din păcate, Mircea Radu a bifat eşec după eşec în viaţa profesională, în ultimele luni. După ce emisiunea „Din dragoste" (Antena 1) a fost scoasă din grila de programe încă din mai, iată că vedeta a ratat la mustaţă şansa de a reveni la acelaşi post tv, în calitate de prezentator al principalului buletin de ştiri.

Vestea că a fost înlocuit de Alina Petrescu a căzut ca un trăsnet pentru Mircea Radu. Vedeta, care a debutat ca prezentator de ştiri la TVR, în urmă cu mai bine de zece ani, a aflat întâmplător că a picat testul: „Situaţia a evoluat într-un mod în care nu mă aşteptam. Am aflat vestea citind site-ul paginademedia.ro al analistului media Petrişor Obae. Foarte mare mi-a fost surpriza, sper să se pună lucrurile la punct. Un lucru vreau să se ştie, eu nu am dat probă la «Observator». Dacă şi eu mai trebuie să mai dau probe...", a declarat Mircea Radu, pentru Click!

Prezentatorul este supărat foc pe Sorin Alexandrescu, directorul executiv de la Antena 1, pe care îl ironizează şi îl critică pentru lipsa de experienţă, iar asta pentru că Sorin Alexandrescu a fost director al unei companii de dulciuri.

„Îi mulţumesc pentru generozitatea cu care îmi oferă posibilităţi de a mă remarca în meseria mea. Ţin să-i răsplătesc dărnicia, propunându-i ceva: eu să-i predau cursuri de televiziune. Îmi închipui că va fi greu, nu poţi învăţa, de pildă, un cofetar ce-i aia rating, dar o să am răbdare, aşa cum se face cu începătorii. Iar el, la schimb, să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol", a declarat Mircea Radu, pentru paginademedia.ro.

A debutat ca prezentator de ştiri la TVR!

Mircea Radu are un CV impresionant, el debutând pe micul ecran la TVR, la începutul anilor '90, în calitate de reporter şi ca prezentator de ştiri.

A mai lucrat la Uni Plus Radio şi Radio Contact, iar din 1999, timp de zece ani, a prezentat emisiunea „Din Dragoste", la Antena 1.

Şeful Antena 1: «Mircea Radu a avut o şansă»

Într-un interviu pentru „Pagina de media", Sorin Alexandrescu a spus că Mircea Radu s-a aflat pe lista scurtă, dar nu a fost ales pentru a prezenta „Observatorul".

simeon stalpnicul png

Pagina de media: Mircea Radu de ce nu s-a potrivit pe format?

Sorin Alexandrescu: Mircea Radu este un coleg de-al nostru care a avut o contribuţie foarte importantă în evoluţia Antenei 1 şi a trustului Intact, în general.

Abordarea noastră este de a le da o şansă fiecăruia dintre colegii noştri în oricare dintre proiectele noi pe care le lansăm. Practic, Mircea Radu a avut această şansă, dar rezultatele au arătat că Alina Petrescu este cea mai potrivită persoană.

Unde nu s-a potrivit el?

Astea sunt nişte detalii de profunzime, care cred că ne-ar lua foarte mult timp. Este vorba de un complex de factori, nu e vorba de două, trei lucruri pe care le-am putea discuta, asta s-a potrivit, asta nu s-a potrivit.

Matricea după care s-a făcut această cercetare este una extrem de amplă, extrem de adâncă, care relevă foarte multe detalii şi mai ales zona de potrivire a personalităţii şi a persoanei cu formatul.

Alina Petrescu, preferată pentru «Observatorul» de la ora 19.00

Alina Petrescu, cea care i-a suflat slujba lui Mircea Radu de sub nas, se laudă cu un trecut amoros bogat. Cum la pupitrul ştirilor de la Antena 1 se poartă amantlâcurile, Alina nu face excepţie.

simeon stalpnicul png

Ea l-a despărţit de familie pe actualul ei iubit, Cătălin Popa, unul dintre directorii Realitatea Tv şi s-au mutat împreună într-un superb apartament dintr-un complex rezidenţial din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net