Mircea Sandu ameninţă: ''Naţionala nu va mai juca la Bucureşti''

de Elsion Vaso

Supărat după partida cu Austria, 1-1, preşedintele FRF, Mircea Sandu, afirmă că echipa naţională nu va mai juca în Bucureşti până când nu se va termina construcţia Stadionului Naţional.

De asemenea, Sandu a declarat că am fi avut mai multe şanse în faţa austriecilor în meciul tur: "Astăzi, Austria a fost mai bună. În tur, ei aveau un antrenor nou, dar noi nu am ştiut să profităm. Până nu se construieşte noul stadion nu vom mai juca în Bucureşti!", a afirmat "Naşul" la sportro.

Lupescu: "Avem probleme când jucăm din 3 în 3 zile"

Ionuţ Lupescu afirmă că "tricolorilor" le-a lipsit motivaţia: "Am spus că acest meci va fi mai greu decât cel cu Franţa. Avem probleme când trebuie să jucăm din 3 în 3 zile. Ocaziile pe care le-am avut nu am putut să le fructificăm, iar nici rezultatul nu am putut să-l menţinem. Cred că după 1-0 nu s-a văzut acea inteligenţă, motivaţia a lipsit şi ea. S-a văzut azi că mai este mult de lucru la echipă. Erau importante cele trei puncte. Puteam să mai urcăm în grupă, iar acum riscăm şi să pierdem locul din urna a doua valorică"

bani banca bancnote jpeg
FotoJet jpg
florin salam jpeg
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg