Mirela Boureanu se iubeşte cu un student la filosofie

Ultima actualizare:

    Mirela Boureanu
Mirela Boureanu

De curând, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show matrimonial din România, Mirela Boureanu Vaida, a făcut o mărturisire cel puţin şocantă: a spus că se iubeşte cu un student la filosofie.

Soţul Mirelei nu a părut deloc surprins, ba chiar a confirmat cele spuse de frumoasa vedetă Antena 1. Mirela Boureanu, frumoasa prezentatoare a reality show-ului Mireasă pentru fiul meu şi-a uimit de curând cunoscuţii cu o mărturisire cel puţin şocantă: a spus că se iubeşte cu un student la filosofie. Şi pentru ca afirmaţia să fie şi mai şi, soţul Mirelei a confirmat totul.

Mirela Boureanu
Mirela Boureanu

"Iubesc un student la filosofie! Soţul meu s-a înscris la a doua facultate, e boboc la Filosofie!" a fost declaraţia Mirelei. Acest lucru le-a schimbat puţin viaţa cuplului, a cărui casă a fost împânzită de cărţi de profil: "De la baie şi pană în bucătărie mă lovesc de un Kant, Schopenhauer, Nietzsche etc".

Adevărata provocare a fost atunci când au trebuit să caute cea mai adecvată ţinută, pentru a participa la balul bobocilor. Acum în ianuarie, emoţiile sunt cu atât mai mari pentru Mirela şi soţul său, pentru că începe prima sesiune.

Mirela Boureanu
Mirela Boureanu
image
image
image
image
image
image
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mt Wycheproof jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net