Mitea nu a vrut să se însoare cu Tonciu! A refuzat-o la Măruţă în emisiune! - FOTO

Ultima actualizare:

    Nicolae Mitea
Nicolae Mitea

Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu au avut parte de o surpriză de proporţii la Happy Hour. Măruţă a adus în platou un ofiţer al stării civile pentru a-i căsători pe cei doi, însă Mitea a refuzat cu vehemenţă.

Echipa Happy Hour a transformat platoul emisiunii într-un decor de nuntă! Mitea şi Tonciu au rămas muţi de uimire când au văzut toată isprava lui Măruţă. Mai mult, fotbalistul a fost întrebat de ofiţerul stării civile dacă doreşte să o ia de soţie pe iubita lui, Andreea, însă acesta a primit un răspus la care nu se aştepta.

simeon stalpnicul png

"Sunt de acord să o iau de soție, dar nu în emisiune. Eu nu am cuvinte, sincer să fiu. Nu știu ce să zic. Sunt de acord să mă însor cu ea. Vreau să am o familie cu Andreea, dar nu sunt de acord să fac asta în emisiune.

Înainte să faci un astfel de pas, în emisiune, în momentul de față pot spune că nu sunt pregătit. Toate astea se fac altfel. Nu am reținere față de ea, ci față de momentul actual. În momentul de față nu pot aici în emisiune", a spus Mitea.

Ofiţerul stării civile a insistat să-l convingă pe fotbalist să o ia de nevastă pe Andreea, însă acesta a fost de neclintit.

simeon stalpnicul png

Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu sunt împreună de patru ani, însă cei doi s-au despărţit şi împăcat de nenumărate ori. În relaţia lor zbuciumată au fost şi moemente de tensiune, căci tocmai Mitea a recunoscut că a pălmuit-o pe Andreea.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nadia Comăneci și Nicolae Ceaușescu jpeg
cruce  Shutterstock jpg
image png
casa modulara dwelli jpg
partie fara zapada  jpg
Drumul Vinului FOTO Visit Timiș
adriean videanu facebook jpg
insula testoaselor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net