Mitea vinde în pierdere vila din Berceni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu mai are gloria de-acum câţiva ani, când juca fotbal la cluburi celebre, şi nici banii de-atunci. Dar ce e mai dureros pentru Nicolae Mitea este faptul că nu mai prezintă nici un interes pentru vreo echipă. Din această cauză, fotbalistul e nevoit să renunţe la proprietăţile imobiliare, pentru a se întreţine.

Din noiembrie anul trecut, nu s-a mai auzit nimic despre Nicolae Mitea, fotbalistul. Peste tot apare ca Nicolae Mitea, iubitul Andreei Tonciu. Statutul actual de şomer nu-i prea prieşte şi fotbalistul oftează în amintirea vremurilor când lua de la echipa Ajax din Amsterdam 600.000 de euro pe an.

Ca să se poată întreţine acum, Mitea este nevoit să-şi vândă proprietăţile imobiliare achiziţionate în anii de glorie. În 2008, pe când se pregătea să plece de la Ajax, fostul mijlocaş şi-a permis să achiziţioneze o proprietate de lux în Berceni.

Pe stil american, bucătăria este complet mobilată şi utilată

simeon stalpnicul png

Imobilul are trei grupuri sanitare, toate aranjate cu cele necesare

simeon stalpnicul png

Pe strada Ion Perşu, Nicky şi-a luat cu banii jos, pe numele său, un duplex construit pe 700 metri pătraţi de teren. Pentru asta, acum patru ani, acesta a scos 400.000 de euro. Dar investiţia nu i-a purtat noroc. Acum vreo doi ani, Nicky a vândut cu 200.000 de euro jumătate din imobil.

La un an după tranzacţia asta, statutul de şomer l-a mânat să pună în vânzare şi cealaltă parte din duplex, pentru 200.000 de euro, preţ negociabil. Însă, din cauza crizei, cumpărătorii au întârziat să apară iar.

Proprietarul Mitea se chinuie de luni bune să scape de jumătatea de duplex, chiar dacă nu-şi va recupera nici măcar banii investiţi în 2008.

Contactat telefonic, Nicolae Mitea a negat că ar avea o locuinţă în Berceni, în ciuda faptului că pe actul de proprietate este trecut numele său.

„Nu ştiu ce vă interesează pe voi ce case am eu. Am de zece ori mai mult decât au unii care se bat cu pumnul în piept că au şi de fapt n-au nimic. Nu ştiu nici un duplex în cartierul Berceni şi nu caut să vând nimic acum, pentru că piaţa e praf! Într-adevăr am vândut o casă, în Berceni, acum doi ani şi jumătate. În rest, mai am o casă în Berceni, încă vreo trei la Vidra, tot la Vidra mai am şi vreo douăzeci de terenuri care valorează un milion de euro, dar din toate astea nu vând nimic acum. Le am trecute la diverse agenţii imobiliare şi dacă agenţii îmi găsesc cumpărători care să-mi dea câţi bani vreau eu, asta e altceva", a declarat Nicolae Mitea, pentru Click!

Vila din Berceni are o suprafaţăde 150 m2, 4 camere, 3 grupuri sanitare, 3 balcoane, o terasă, două locuri de parcare, toate utilităţile, centrală, termopane, gresie, faianţă, parchet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net