Mititelu, lăsat cu ochii-n soare de Cămătaru

Ultima actualizare:

Patronul juveţilor spera să dea ochii cu Cămătaru, dar acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că, după ce a servit masa, a plecat fără să încheie vreun armistiţiu cu rivalul său. Mititelu şi fostul mare fotbalist sunt la cuţite de mai mulţi ani.

Războiul a luat amploare după ce Mititelu, deranjat de unele declaraţii ale lui Cămătaru, a dat publicităţii mai multe poze cu acesta din urmă în stare de ebrietate.

Ca să se răzbune, "Cami" a cumpărat de la un moştenitor dreptul de proprietate asupra unor terenuri pe care patronul Universităţii le-ar fi primit de la fostul boier craiovean Negoescu. Pământurile valorează zeci de milioane de euro, dar Mititelu nu le poate vinde din cauza litigiului în care se află cu Cămătaru.

Cu două săptămâni în urmă, Mititelu a încercat să se împace şi cu Victor Piţurcă, căruia trebuie să-i plătească despăgubiri de 7 milioane de euro pentru că l-a dat afară de la echipă. "A pus pe cineva să mă contacteze ca să ne împăcăm, dar asta nu se va întâmpla niciodată!", a declarat Piţurcă la momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net