Moartea Mădălinei a dus-o la sapă de lemn

simeon stalpnicul png

Nu are un serviciu stabil, iar de patru ani, de când a încetat din viaţă soţul ei, Şerban Georgescu, a trăit doar din banii pe care îi primea din drepturile de autor. Odată cu moartea Mădălinei Manole, care interpreta melodiile compozitorului, actriţa Eniko Georgescu a ajuns la fundul sacului.

A rămas văduvă la doar 22 de ani şi a moştenit, după decesul compozitorului Şerban Georgescu, o superbă vilă, însă nu şi bani.

Dimpotrivă, Eniko s-a trezit că trebuie să achite datoriile rămase de pe urma soţului, în condiţiile în care nu avea nici o sursă de venit.

Citeşte şi:

Văduva lui Şerban Georgescu despre Mădălina: «Lăsaţi-o în pace, nu o mai chinuiţi!»

Şerban Georgescu îşi încuia soţia în casă

«Mădălina, cântă ca să avem din ce trăi!»

Actriţă de profesie, frumoasa brunetă nu a reuşit să-şi găsească un loc stabil de muncă, trăind, în ultimii patru ani, doar din drepturile de autor pe care le-a primit de la UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România- Asociaţia Drepturilor de Autor).

simeon stalpnicul png

Melodiile regretatului compozitor au fost interpretate, în marea majoritate, de fosta nevastă a lui Şerban, Mădălina Manole, însă, odată cu sinuciderea ei, Eniko a rămas şi fără aceşti bani.

Frumoasa brunetă se gândeşte acum tot mai serios să vândă superba vilă în care locuieşte împreună cu fiica ei, Alessia Anamaria, în vârstă de cinci ani, deşi i se rupe sufletul să se despartă de singura amintire rămasă de la Şerban.

Surse din cercul de prieteni ai acesteia ne-au mărturisit că Eniko intenţionează să se mute într-un apartament modest şi din banii care îi vor rămâne, după tranzacţia imobiliară, să se mai descurce o vreme, până când îşi va găsi un loc de muncă.

Părinţii actriţei o ajută şi ei, dar nu pot acoperi toate nevoile financiare ale lui Eniko şi ale nepoatei lor.

Compozitorul a murit în 2007

În anul 2003, compozitorul Şerban Georgescu a cunoscut-o pe Eniko pe când aceasta avea 19 ani şi lucra ca manechin. S-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa brunetă, iar după doar un an a şi luat-o de soţie.

În 2005 a venit pe lume şi fetiţa lor, Alessia Anamaria, însă fericirea pe care o simţeau avea să fie de scurtă durată. În 2006, Eniko a hotărât să divorţeze de compozitor şi susţinea că viaţa alături de acesta era un calvar.

simeon stalpnicul png

Tânăra nu a mai apucat să depună actele de divorţ, deoarece, la începutul anului 2007, Şerban a decedat în urma unui atac cerebral.

Cântăreaţa s-a sinucis de ziua ei

S-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În noaptea de 13 spre 14 iulie, Mădălina Manole i-a lăsat soţului ei un bilet de adio, a ales hainele cu care să fie înmormântată, apoi a băut furadan, un pesticid extrem de toxic.

simeon stalpnicul png

De atunci, părinţii artistei şi soţul acesteia se duşmănesc şi se luptă pentru custodia fiului regretatei artiste. Mădălina a fost căsătorită timp de opt ani cu Şerban Georgescu, cel care i-a fost şi compozitor şi au divorţat, deoarece bărbatul o înşela.

Citeşte şi:

«Mădălina Manole avea o dublă personalitate şi credea că e blestemată»

Mădălina despre copilul ei: „Pentru o asemenea minune nu există niciodată târziu sau prea devreme“

Tatăl Mădălinei Manole acuză: «A preferat să o ducă la vraci şi nu la psiholog»

Petru Mircea ştia că Mădălina vrea să se sinucidă?

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg