«Mondenii» vă spun lucruri pe care nu aţi vrea să le auziţi niciodată la medic


    Alex Bogdan şi Bogdan Cotleţ sunt «Mondenii» la Prima TV
Alex Bogdan şi Bogdan Cotleţ sunt «Mondenii» la Prima TV

Până revin pe micul ecran, "Mondenii" de la Prima TV vă dau întâlnire pe Facebook şi pe canalul de Youtube. În această săptămână, Alex Bogdan şi Bogdan Cotleţ vă spun lucruri pe care nu aţi vrea să le auziţi niciodată la medic.

Gândiţi-vă cum ar fi dacă la un control de rutină aţi afla că nu vă veţi mai putea satisface niciodată soţia sau iubita, după caz. Noroc cu domnul doctor care se oferă să vă ajute şi... să o satisfacă el.

Vi s-a întâmplat vreodată ca medicul la care aţi mers să vă consulte să vă trimită la... un medic adevărat? E mai rar în viaţa reală, că doar nu sunt fraieri să recunoască că sunt depăşiţi de situaţie...

Ştiaţi că sunetele scoase de om ca o maimuţă se numără acum prin şirul de respiraţii pe care vă pune doctorul să-l faceţi când vă ascultă plămânii? Dar asta nu e tot! "Mondenii" vă arată cum trebuie să faceţi ca o dansatoare de samba, care tocmai a aflat ca soţul o înşeală cu un muncitor în construcţii. Nu de alta, dar dacă vi se cere să respiraţi astfel, măcar să ştiţi cum să o faceţi.

Nu respiraţi uşuraţi dacă, după consultaţie, medicul vă spune că ceea ce aveţi este floare la ureche. Alex şi Bogdan vă arată câteva posibile continuări ale acestei afirmaţii.

Cât despre partea cu "mai aveţi, nu mai aveţi mult... de trăit " şi aici continuarea depinde de caz. Dacă vreţi să vedeţi ce se poate întâmpla, nu rataţi sceneta Mondenilor, pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/Mondenii sau pe canalul de Youtube.

Din 29 martie, "Mondenii" revin live, la Prima TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg