Moni: «I-am cumpărat lui Iri o stea pe cer!»

image
Pachetul VIP a costat-o 650 de lei

Monica a renunţat să-i facă lui Irinel daruri de zeci de mii de euro, astfel că, ieri, cu ocazia aniversării vârstei de 53 de ani, i-a oferit un cadou simbolic. Monica i-a cumpărat soţului ei o stea pe cer, pe care au văzut-o chiar la telescopul pe care îl au la reşedinţa de la Izvorani.

Câteva săptămâni a stat Monica şi s-a gândit ce surpriză să-i facă lui Irinel (53 de ani), de ziua lui. Cum milionarului nu-i lipseşte mai nimic, căci datorită conturilor din bancă îşi permite aproape orice extravaganţă, iată că soţia sa a preferat să aleagă un dar simbolic.

„I-am făcut cadou o stea pe cer, cu numele lui. Ne-am uitat aseară (n.r. miercuri) la ea. Avem acasă telescop, dar vrem să mergem la observator ca să o vedem mai bine", a declarat Monica, pentru Click!

Citeşte şi:

Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Irinel s-a bucurat foarte mult de această surpriză şi chiar a apreciat gestul mai mult decât ceasul-bijuterie, de 50.000 de euro, pe care Monica i l-a dăruit anul trecut.

Pentru a cumpăra această stea, vedeta a scos din buzunar suma de 650 de lei, în schimbul căreia a primit un certificat de denumire şi o hartă solară, ce indică localizarea stelei.

Cadoul lui Irinel a fost dublat de o petrecere, organizată în Clubul Bellagio, Monica fiind ocupată ieri, toată ziua, cu pregătirile.

Cei doi soţi, alături de 30 dintre cei mai buni prieteni ai lor, au sărbătorit cu şampanie fină până aproape de zorii zilei.

simeon stalpnicul png
Pachetul VIP a costat-o 650 de lei
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
kanye west
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Soldati rusi in Herson FOTO EPA-EFE
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg