Moni: ┬źI-am cump─ârat lui Iri o stea pe cer!┬╗

27 mai 2010
image
Pachetul VIP a costat-o 650 de lei

Monica a renun┼úat s─â-i fac─â lui Irinel daruri de zeci de mii de euro, astfel c─â, ieri, cu ocazia anivers─ârii v├órstei de 53 de ani, i-a oferit un cadou simbolic. Monica i-a cump─ârat so┼úului ei o stea pe cer, pe care au v─âzut-o chiar la telescopul pe care ├«l au la re┼čedin┼úa de la Izvorani.

C├óteva s─âpt─âm├óni a stat Monica ┼či s-a g├óndit ce surpriz─â s─â-i fac─â lui Irinel (53 de ani), de ziua lui. Cum milionarului nu-i lipse┼čte mai nimic, c─âci datorit─â conturilor din banc─â ├«┼či permite aproape orice extravagan┼ú─â, iat─â c─â so┼úia sa a preferat s─â aleag─â un dar simbolic.

ÔÇ×I-am f─âcut cadou o stea pe cer, cu numele lui. Ne-am uitat asear─â (n.r. miercuri) la ea. Avem acas─â telescop, dar vrem s─â mergem la observator ca s─â o vedem mai bine", a declarat Monica, pentru Click!

Cite┼čte ┼či:

Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Irinel s-a bucurat foarte mult de aceast─â surpriz─â ┼či chiar a apreciat gestul mai mult dec├ót ceasul-bijuterie, de 50.000 de euro, pe care Monica i l-a d─âruit anul trecut.

Pentru a cump─âra aceast─â stea, vedeta a scos din buzunar suma de 650 de lei, ├«n schimbul c─âreia a primit un certificat de denumire ┼či o hart─â solar─â, ce indic─â localizarea stelei.

Cadoul lui Irinel a fost dublat de o petrecere, organizată în Clubul Bellagio, Monica fiind ocupată ieri, toată ziua, cu pregătirile.

Cei doi so┼úi, al─âturi de 30 dintre cei mai buni prieteni ai lor, au s─ârb─âtorit cu ┼čampanie fin─â p├ón─â aproape de zorii zilei.

simeon stalpnicul png
Pachetul VIP a costat-o 650 de lei
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png