Moni, trăieşti din pensia lui tata socru?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A trecut vremea în care Irinel şi Monica Columbeanu îşi testau limitele la cheltuit euro. Ba, mai mult, se pare că socrul lui Moni a ajuns "sponsor" al familiei de la Izvorani. Surse apropiate lui Ion Columbeanu ne-au povestit că pensia acestuia s-ar apropia de 100 de milioane!

Dacă până ieri-alaltăieri, tatăl lui Irinel Columbeanu îşi vărsa lunar o mare parte din pensie într-un cont personal, acum este nevoit să o împartă cu nora şi fiul său. Ion Columbeanu a reuşit să obţină o pensie fabuloasă în urma salariului de merit şi a funcţiei pe care a ocupat-o în Guvernul României.

Moni, scorpia de la Izvorani. Aşa cu n-ai văzut-o niciodată!

O sursă demnă de încredere ne-a mărturisit că tatăl lui Irinel ar încasa lunar aproape 100 de milioane de lei pensie. "Are 50 de ani în câmpul muncii şi i-au trecut prin mână toate bugetele statului. A primit mai multe salarii de merit, iar pensia a reprezentat 80% din salariu", ne-a mărturisit un apropiat al familiei.

"Ion Columbeanu continuă să îşi ajute şi acum fiul. Acest lucru este admirabil. L-a sfătuit întotdeauna în privinţa afacerilor şi l-a vegheat din umbră, mai ales că are experienţă uriaşă. Este de apreciat că şi acum este alături de copilul şi nora sa", ne-a declarat Serghei Mizil, un apropiat al familiei Columbeanu.

Există multe voci care spun că în spatele afacerilor lui Irinel Columbeanu s-ar afla şi astăzi tatăl acestuia, soţul Monicăi figurând doar în acte.

E de notorietate faptul că socrul Monicăi este un fost funcţionar guvernamental cu o longevitate greu de egalat. Ion Columbeanu a avut funcţia de director în cadrul Secretariatului General al Guvernului între 1953 si 1998. Nici unul dintre membrii familiei Columbeanu nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Afacerile lui Iri, din rău în mai rău

Lui Irinel Columbeanu nu prea îi merge bine în afaceri. Averea lui a scăzut de la 120 de milioane de euro în 2008 la 10-12 milioane euro în 2009.

Una din afacerile care i-a dat o gaură substanţială la buzunar a fost cea cu columbeanit, un material de construcţii lansat cu mare pompă.

Deschisă în urmă cu peste cinci ani, fabrica de la Târgu Cărbuneşti a intrat în faliment anul trecut. Irinel declara că a investit în această afacere circa 30 de milioane de euro.

A lucrat o viaţă la Guvern

Ion Columbeanu are 83 de ani şi a fost dintotdeauna "stâlpul" familiei Columbeanu. Tatăl lui Iri a ocupat funcţii importante în Guvernul României preţ de peste 40 de ani, timp în care a strânso avere considerabilă.

La sfârşitul anului 2008 a rămas văduv. Locuieşte într-un apartament din Bucureşti, iar la sfârşit de săptămână merge la Izvorani, la familia lui Irinel.

Mai citeşte:

Mama lui Moni croieşte rochii pentru nepoată

Moni, vrei să-i închizi gura lui Iri cu un copil?

Moni, spectacol în club la Londra

Moni, actriţă la Bollywood?

Moni, dorită de un parlamentar european

Avem sâni frumoşi? Daţi-ne bani şi îi arătăm

Moni Columbeanu: «Mai bine mă îmbolnăvesc decât să mă vaccinez»

Moni, atac la blonda lui Bote

Moni, până şi pe Vandici ai scos-o din sărite!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net